avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Masseregistrere transaksjoner

25-09-2020 13:10 (Sist oppdatert 25-09-2020)
  • 0 Svar
  • 1 Liker
  • 414 Visninger

Dersom du skal registrere samme transaksjon på flere ansatte, kan du bruke funksjonen Masseoppdatering i Employees. Du kan bruke funksjonen for registrering av faste og variable transaksjoner, samt inngående saldo.

 

Masseregistrere.png

Velg hvilken type transaksjon du skal registrere. I dette eksempelet skal vi registrere en variabel bonus for alle ansatte og velger Variable transaksjoner.

 

I første bildet velger du utbetalingsdato (måned) for transaksjonen og aktuell lønnsart. Dersom mange ansatte skal ha samme verdi (beløp/antall)), kan du angi en standardverdi og endre verdiene for enkelt ansatt senere i veiviseren. Klikk Neste for å gå videre.

MasseregVelgLart.png

 

 

Her huker du av ansatte som skal ha transaksjonen. Dersom flesteparten av de ansatte skal ha transaksjonen huker du av Velg alle, og fjerner huken på de som ikke skal ha den. Klikk Neste for å gå videre.

MasseregVelgAnsatte.png

 

 

Her kan du endre beløpet for ansatte som skal ha en annen verdi enn standardverdien, eventuelt legge inn verdi om du ikke har noen standardverdi. Klikk deretter Lagre for å opprette transaksjonene og deretter Fullfør.

MasseregBeløp.png

 

Registrering av faste transaksjoner og inngående saldo gjøres tilsvarende, med unntak av at man for faste transaksjoner også kan angi en sluttdato for en transaksjon.

Aktuelt brukertips