Mijn Communities
Help
Arjenvs
CONTRIBUTOR **

Performance problemen en verstoringen in Self Service 26-9-2022

door Arjenvs

Wederom zijn er performance en 500 meldingen in Self Service. Dit verstoort bij ons verschillende bedrijfsprocessen. We zouden graag zien dat de problemen opgelost worden.

30 ANTWOORDEN 30
FBB Zorgboog
ACTIVE CONTRIBUTOR *

door FBB Zorgboog

@AmandaJipat-47- Heel vriendelijk dat je op alle individuele reacties reageert. Maar dat lijkt me toch echt overbodige energieverspilling die beter besteed kan worden aan het oplossen van de problemen en het CENTRAAL communiceren van de status

door AmandaJipat-47- (Bijgewerkt ‎26-09-2022 16:11 door AmandaJipat-47- VISMA )

Dank voor je bericht. Snap je reactie alleen ben ik niet van Product development waar de specialisten zitten die zich met dit issue bezig houden. Ik vind het vooral ook belangrijk om bij iedere klacht die onze klanten indienen een persoonlijke reactie te geven. Dus ik zie dit beslist niet als energie verspilling die aandacht geven wij graag aan onze klanten. Wat je ook van ons mag verwachten. Fijne avond vast:-)

Lumalde1
CONTRIBUTOR **

door Lumalde1

Hier ook in de organisatie veel meldingen van wederom een traagwerkende youforce.

door AmandaJipat-47-

Beste Lumalde,

Goed dat je dit meldt. We werken op dit moment met man en macht aan dit issue in samenwerking met Microsoft.  De Root cause is nog niet boven water. We houden je op de hoogte via de storingen pagina. 

Sandra Geesing1
CONTRIBUTOR *

door Sandra Geesing1

Goedemiddag,

Ook hier krijg ik meldingen van een traag/niet werkende Youforce. Erg vervelend! 

Echt tijd voor verbetering!

Beste Sandra,

 

Heel vervelend dat jullie deze problemen ervaren. Wij werken momenteel hard aan dit issue in samenwerking met Microsoft. De root cause hebben we nog niet boven water weten te halen. We houden je via de storingspagina zoveel mogelijk op de hoogte. Onze excuses voor dit ongemak.

rhaazen
CONTRIBUTOR *

door rhaazen

Er ontstaat zo langzamerhand ook hier een onwerkbare situatie. 

door AmandaJipat-47-

Onze excuses voor deze problemen die jullie nu ervaren. We werken hard aan een oplossing samen met Microsoft. Ik snap dat jullie daar voor nu niets aan hebben maar dit heeft echt onze hoogste prioriteit. We houden je op de hoogte via onze storingspagina.

Tony Marinus
CONTRIBUTOR **

door Tony Marinus

Ook bij ons komen de klachten van de gebruikers binnen, als niet werkbaar, we worden er heel vaak tussentijds uitgegooid enz.

Graag een spoedige aanpassing.

door AmandaJipat-47-

Beste Tony,

Allereerst heel vervelend dat jullie deze problemen ervaren. Wij zij in samenwerking met Microsoft aan het analyseren. We houden jullie op de hoogte via de storingspagina op de community.

 

Raymond_de_Rozario
ACTIVE CONTRIBUTOR **

door Raymond_de_Rozario

Op dit moment zijn mijn collega's van de P&O Servicedesk de mutaties op papier aan het invoeren. Waar er normaliter tien of meer mutaties kunnen worden verwerkt, zijn dit er hooguit twee. Leidinggevenden en managers van de verschillende afdelingen bellen al boos op. 


Met vriendelijke groeten,

Raymond de Rozario
Bedrijfskundig applicatiemedewerker

Medisch Centrum Leeuwarden

Beste Raymond,

 

Dat kan inderdaad niet de bedoeling zijn. Ik snap dat je hier ontevreden over bent, en ook terecht. We proberen de lek boven water te krijgen en zijn druk bezig met Microsoft hierover. Het spijt me dat ik niet concreter kan zijn dan dit want het liefst wil ik je vertellen dat het binnen een uur is opgelost maar die belofte kan ik niet maken. Wat wel zo is, is dat we met man en macht werken aan dit probleem. Nogmaals mijn excuses voor al it ongemak en we houden je zoveel mogelijk op de hoogte via de storingspagina op de community.

Raymond_de_Rozario
ACTIVE CONTRIBUTOR **

Beste Amanda,

 

Ontevreden is de mildste bewoording om uit te drukken, hoe er over deze situatie wordt gedacht. Het is niet meer te verkopen aan de managers en medewerkers dat er weer/nog steeds een verstoring is.


Met vriendelijke groeten,

Raymond de Rozario
Bedrijfskundig applicatiemedewerker

Medisch Centrum Leeuwarden

Roel_Harmsen
CHAMPION ***

door Roel_Harmsen

Ook bij ons problemen met Youforce. Het is of enorm traag of uiteindelijk een foutmelding 500.

 

door AmandaJipat-47-

Beste Roel,

 

Goed dat je dit meldt. Heb je ook een request ingedient? Wij zijn momenteel hard aan het werk om dit probleem op te lossen in samenwerking met Microsoft. We houden je op de hoogte via de storingspagina op de community. Onze excuses voor dit ongemak.

Riny
CONTRIBUTOR ***

door Riny

Okk bij ons zijn hier grote problemen mee en het is zo niet werkbaar.

door AmandaJipat-47-

Beste Riny,

Onze excuses voor de problemen die jullie nu ervaren. We werken met man en macht aan een oplossing samen met Microsoft. We houden jullie op de hoogte via de storingspagina op de community.

ivanderwijst
CONTRIBUTOR **

door ivanderwijst

Helaas is het bij ons de afgelopen tijd ook niet werkbaar. Het levert veel vertraging en problemen op en het lijkt nog steeds niet verholpen. Kan er een indicatie komen over wanneer de gehele migratie is voltooid? 

 

Alvast bedankt!

door AmandaJipat-47-

Dank voor je bericht. Allereerst onze excuses voor dit ongemak want dit is inderdaad erg vervelend. We werken met man en macht aan dit issue en hopen zo snel mogelijk een oplossing te hebben. Echter, ik kan geen concreet oplossingmoment benoemen omdat we het lek nog niet boven water hebben. We doen er in ieder geval met z'n allen alles aan om het op te lossen. e houden je op de hoogte via de storingspagina op de community.

Rob99
CHAMPION **

door Rob99

Ja en ook bij onze gemeente speelt het probleem. Als nieuwkomer applicatiebeheerder moet ik wel opmerken dat dit soort problemen (eruit gegooid worden, niet in kunnen loggen, foutmeldingen, traagheid) wel heel regelmatig voorkomen in afgelopen periode. Het wordt toch tijd dat die problemen eindelijk eens tot het verleden gaan behoren.