Mine produkter
Hjælp
ubj
CONTRIBUTOR *

Løn i felt 14

Status: Overleveret til brugerpanelet

Vi har flere medarbejdere, som skal have deres løn indberettet i felt 14. De får stadig pension, som skal indberettes i felt 148 og 147. Kort sagt, alt er som, hvis de var skattepligtige og deres løn blev indberettet til felt 13. 

Der er derfor brug for en lønart til "personlige satser", som har samme set-up som 9900, men med indberetning i felt 14.

 

1 Kommentar
af Thor Lundehoj
Status changed to: Status: Overleveret til brugerpanelet

Hej Ubj,

 

Vi er fortsat meget glade for din ide til Visma Løn, og derfor har vi givet den videre til vores brugerpanel. 

 

Efter mange lange overvejelser har vi i Visma Enterprise besluttet at lukke ned for Idebanken. Dette betyder dog ikke at din ide eller fremtidige ideer ikke værdsættes eller tages med i betragtningen, når vi skal udvikle nye tilføjelser til vores produkter.

 

Du kan læse mere om lukningen af idebanken og Brugerpanelet her.

 

Vi har til gengæld oprettet brugerpanelet, for et par år siden, som har løbet sideløbende med idebanken. Denne fremgangsmåde har i denne tid vist sig langt mere frugtbar, og vi vil derfor fremadrettet lægge alle vores kræfter i brugerpanelet frem for idebanken. 

 

De eksisterende indlæg er blevet overleveret til brugerpanelet, som vil arbejde videre med dem. Derfor er det ikke længere muligt at oprette nye indlæg i idébanken. Med lukningen af idebanken vil kommentarsporet også blive lukket, og det er derfor ikke muligt at besvare denne besked. Men du skal være velkommen til at kontakte os på denne mail: community.enterprise@visma.com

 

Læs mere om brugerpanelet her. 

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.