Mijn Communities
Help
Lidia Baars1
CONTRIBUTOR ***

Salarisstrook opmaken

door Lidia Baars1
Status: Realisatie waarschijnlijk

Zou het mogelijk kunnen om een salarisstrook op te maken. Nu kan je bijvoorbeeld het logo aan de bovenkant zetten, maar zou het mogelijk zijn om bijvoorbeeld het logo als watermerk in te voegen dus over de gehele pagina. Of misschien met kleurtjes de salarisstrook wat op te kunnen maken. 

6 Opmerkingen
door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor je idee.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je idee krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je idee al dan niet op de backlog opnemen. We zullen je via dit idee op de hoogte houden van de status.

Toelichting mbt de statussen vind je ook in FAQ

Ronald Fokkens
CHAMPION *
door Ronald Fokkens

Dit verzoek is op de backlog opgenomen onder nummer 5047

lauraholm
VISMA
door lauraholm

@Ronald Fokkens Bedankt voor het reageren op deze wens. Deze wens heeft inderdaad veel overeenkomsten met de ingediende wens Aanpassen van de (mail) tekst bij klaargezette loonstrook bij Visma.net HRM, met het verschil dat deze wens weer specifiek op de weergave en layout van de salarisstrook zelf is gericht. De wens Aanpassen van de (mail) tekst bij klaargezette loonstrook is inderdaad met onder nummer 5047 op de backlog opgenomen. Mocht bovenstaande wens Salarisstrook opmaken voldoende kudos krijgen, dan zal deze wens een eigen backlog nummer krijgen. 

door Nick Terhorst

Logo, watermerk en kleurtjes staan al op de backlog onder 4565

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Je idee heeft de status "realisatie waarschijnlijk" gekregen, daarmee is het op de Roadmap geplaatst onder nummer 4950

Dat het op de Roadmap staat betekent niet dat het verzoek altijd op korte termijn kan worden ingepland. Het aantal ideeen is vele malen groter dan we kunnen realiseren waardoor het best nog lang zou kunnen duren voordat uw idee ingepland kan gaan worden. Voor meer informatie over deze en andere statussen verwijzen we je graag naar de FAQ

door Rene van Jole

sorry nummer : 4565