Mijn Communities
Help
Kristel Hommers
CONTRIBUTOR ***

Inbox opschonen

door Kristel Hommers (Bijgewerkt ‎18-10-2023 09:14 door Maarten VB VISMA )
Status: Gerealiseerd

De notificaties (mbt salarisstrook) blijven zichtbaar in de inbox. Als je notificatie hebt gezien zou het mooi zijn als je de notificatie kunt verwijderen als je dat wilt.

3 Opmerkingen
Maarten VB
VISMA
door Maarten VB
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

@Kristel Hommers 

Je idee is iets dat we zelf ook ingedachten hadden als mogelijke verbetering. Dit is iets dat we wel integraal willen toepassen (dus zowel op de Inbox in de Youforce app als de Inbox in MijnYouforce). We hebben nog geen concreet plan wanneer dit toegevoegd kan worden, maar dat we het gaan doen is zeer waarschijnlijk.

door Bastiaan Friederichs
Status changed to: Status: Ingepland

@Kristel Hommers misschien heb je zelf al gezien dat in de Inbox van Mijn Youforce het mogelijk is om notificaties te verwijderen. Zie dit bericht: Vanaf nu is het mogelijk om notificaties te verwijderen uit de Mijn Youforce inbox


We gaan uiteraard ook de Youforce App uitbreiden met dezelfde functionaliteit, vandaar de statuswijziging naar "Ingepland"

door Remco te Ronde
Status changed to: Status: Gerealiseerd

Hoi @Kristel Hommers (en iedereen die hier op heeft gestemd),

 

Goed nieuws, dit idee is gerealiseerd. Het is zelfs al sinds 20 maart. Maar we waren vergeten hier een update van te geven in dit idee.

 

Sinds 20 maart kan je in de inbox naar links swipen om al je notificaties lekker op te ruimen. Iets te opruimerig? Dan kan je het ook nog ongedaan maken direct nadat je naar links hebt geswiped.

1000033163.png

1000033162.png