Mijn Communities
Help
RenéA
CHAMPION *

% bijtelling lease auto ter beschikking gestelde auto op Salarisstrook

door RenéA
Status: Realisatie onwaarschijnlijk

Hallo,

 

Om de leesbaarheid voor medewerkers die een ter beschikking gestelde auto rijden te vergroten, zou het fijn zijn, wanneer het bijtellings-% zichtbaar zou worden gemaakt op de salarisstrook in de kolom 'Perc/aantal'.

 

Vriendelijke groet,

 

René Aengenend

4 Opmerkingen
JaneHolmes
CONTRIBUTOR **
door JaneHolmes

Net als dat het fijn zou zijn om ook bij afwijkend percentage 30% regeling daar het eventueel aangepaste tarief te zien.. tbv transparantie en leesbaarheid

 

Hans Meijer 1
CONTRIBUTOR **
door Hans Meijer 1

Wij hebben hiervoor eigen rubrieken gemaakt. Het kenteken, de cataloguswaarde en % bijtelling(en).

RenéA
CHAMPION *
door RenéA

Hoi Hans en Jane, 

 

Er zijn inderdaad eigen rubrieken, die niet naar Gemal gaan. Maar P08257 Keuze % fiscale bijtelling 1 is een door Visma Raet gemaakte rubriek, die wél naar Gemal gaan :).

Dus de wens is het % daarvan als van afw. % 30 % regeling en mogelijk nog andere Visma Raet rubrieken in de kolom Perc/aantal 🙂

door Niek Grupstra
Status changed to: Status: Realisatie onwaarschijnlijk

We hebben ook in het kader van andere verzoeken onderzocht welke acties nodig zijn om dergelijke gegevens beter herkenbaar op de huidige salarisstrook te tonen en dat blijkt helaas niet eenvoudig te realiseren. Om deze reden kunnen we deze wens helaas voorlopig niet realiseren. De keuze is gemaakt om de beschikbare middelen in te zetten om andere wensen en functionaliteiten op te pakken, waar we in kortere tijd meer impact kunnen maken.