Mijn Communities
Help
Harrald
CONTRIBUTOR **

Verschillende templates binnen een workflow koppelen aan verschillende documentsoorten

door Harrald (Bijgewerkt ‎31-03-2023 10:11 door Remco te Ronde VISMA )
Status: In onderzoek

Dit geldt ook voor de templates die aan de activiteit wordt gekoppeld binnen de workflow. Als je op het document klikt, kun je de bestemming document soort opgeven. Als ik dat nu doe en ik gebruik digitaal ondertekenen wordt het document bij ondertekenen al weggeschreven naar PDOL terwijl bij deze activiteit het vinkje Bijlage(n) naar dossier uitstaat. Kan deze functionaliteit worden losgekoppeld. Dus bestemming documentsoort wordt template niet weggeschreven naar PDOL, maar is alleen de koppeling tussen template en documentsoort. Alleen bij de activiteit waarbij het vinkje Bijlage(n) naar dossier aanstaat worden de templates weggeschreven naar de documentsoort, die je bij bestemming documentsoort hebt opgegeven.

3 Opmerkingen
HansD1
CONTRIBUTOR ***
door HansD1

Het zou wel handig zijn dat als je de documentsoort zou vullen, deze dan ook automatisch naar het dossier kan.

door Remco te Ronde
Status changed to: Status: In onderzoek
 
door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: In onderzoek

De status van dit idee is geüpdatet naar ‘In onderzoek’ en er is een relevant label toegevoegd. Reden hiervoor is dat we in 2022 volop zijn begonnen met Youforce clean up ideeën. Voor Self Service hebben we meer dan 600 verschillende ideeën bekeken en beantwoord.

 

Via ‘Nieuws’ verstrekken we regelmatig informatie over de ontwikkelingen van Self Service, zoals in de laatste 4e Algemene update PD Self Service.

 

Om een weloverwogen antwoord te kunnen geven op dit idee combineren we dit met vergelijkbare ideeën met hetzelfde label. Voorbeelden van deze categorieën zijn:

  • Autorisatie en roltoewijzing
  • E-mail
  • Inzet formulier
  • Koppeling Personeelsdossier

 

We zullen de aankomende maanden gaan bepalen of we een dergelijke categorie kunnen toevoegen aan de roadmap voor Self Service. Zodra we dat hebben bepaald zullen we dit idee een definitieve status geven. Dit kan dus zowel ‘realisatie waarschijnlijk’ worden maar ook ‘afgewezen’.