avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

CONTRIBUTOR **

Bankliste som kan importeres i Visma business

Status: Prioriteres ikke

Vi har en del kunder vi remittere lønn til, og da legger vi utbetalingen inn som kredit på leverandørene i stedet for kredit bank når vi har importert regnskapsbilaget. Hadde vært veldig fint om vi kunne ha importert banklisten også, helst ved at man kan legge inn et reskontronummer som tilsvarer leverandør nummert i business, men hadde hjulpet mye om man bare fikk inn beløpene på egen linje slik at vi bare knyttet til leverandør numrene i etterkant. 

3 Kommentarer
Status changed to: Status: Stem - Vi vurderer!

Hei .

 

Takk for forslaget!

 

Vi har tatt en titt på denne idéen, og den passer under retningslinjene våre for opprettelse. Vi holder deg oppdatert hvis vi har mer å dele. Inntil da ønsker vi å fortelle deg at vi har anerkjent ideen din, og vi oppfordrer alle til å stemme/like for å øke synligheten.

 

Her kan du lese mer om prosess for idéer og utvikling i Visma.

 

Med vennlig hilsen

Wenche Jacobsen

 

Status changed to: Status: Prioriteres ikke

Hei

 

Vi må ta mange betraktninger når vi velger hva som skal prioriteres og vi må tenke langsiktig. Slik sikrer vi at våre kunder får mest mulig ut av løsningen. Ut fra kapasitetshensyn, og antall stemmer/likes vil dessverre ikke dette på nåværende tidspunkt vær noe som blir prioritert å endre i Huldt & Lillevik.

Mvh
Kenneth Skogen
Product Manager

CONTRIBUTOR **

Hei. Synes at det var veldig dumt at dette ikke ble prioritert. Skjønner at ikke alt av ønsker kan gjennomføres, men akkurat denne hadde jeg håpet at dere ville prioritere. Jeg sendte denne henvendelsen på vegne av bedriften jeg jobber i og vi kjørere lønn for 65-70 ulike lønnkunder i mnd., og om vi kunne ha importert banklisten fra Huldt & Lillevik til Visma Business hadde vi fått bort en stor feilmargin som kan oppstå da vi manuelt må legge inn beløp og leverandørnummer på lønnsmottakerne om vi ønsker å remittere lønn fra Business og er dette store lønnskunder i tillegg, så hadde det vært veldig tidsbesparende å få til denne løsningen.