avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

CONTRIBUTOR **

Varsling på sluttdato fritak arbeidsgiverperioden

av Gunhilde Arntzen 1
Status: Prioriteres ikke

Vi synes det kan være fornuftig med varsling på sluttdato på vedtak for fritak av arbeidsgiverperioden slik at leder har mulighet til å søke om forlengelse.

2 Kommentarer
av Wenche_Jacobsen
Status changed to: Status: Stem - Vi vurderer!

Hei .

 

Takk for forslaget!

Vi har tatt en titt på denne idéen, og den passer under retningslinjene våre for opprettelse. Vi holder deg oppdatert hvis vi har mer å dele. Inntil da ønsker vi å fortelle deg at vi har anerkjent ideen din, og vi oppfordrer alle til å stemme/like for å øke synligheten.

 

Inntil vi eventuelt får en løsning for dette kan jeg anbefale å bruke varsler i Huldt & Lillevik Lønn. Da kan du legge inn utløpsdatoen på den ansatte i oppgaven Periodens lønn | Registrer per person i fanen Varselliste. Varsler finnes i en egen gruppe på Dashboard som kommer opp når du starter Huldt & Lillevik Lønn. Du får også et varsel ved pålogging dersom du har ubehandlede varsler. 

 

Her kan du lese mer om prosess for idéer og utvikling i Visma.

 

Med vennlig hilsen

Wenche Jacobsen

av Kenneth Skogen
Status changed to: Status: Prioriteres ikke

Hei

 

Vi må ta mange betraktninger når vi velger hva som skal prioriteres og vi må tenke langsiktig. Slik sikrer vi at våre kunder får mest mulig ut av løsningen. Ut fra kapasitetshensyn, og antall stemmer/likes vil dessverre ikke dette på nåværende tidspunkt vær noe som blir prioritert å endre i

Huldt & Lillevik.

 

Mvh

Kenneth Skogen

Product Manager