avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"

Overføre reiser

Status: Delivered

Når et prosjekt er sperret, blir ikke reise overført. Det gis ingen feilmelding. Det bør det gjøre 🙂

2 Kommentarer
Status changed to: Status: New

Hmmm, jeg får veldig tydelig feilmelding.   Hvordan importerer du, vanlige valget?

Status changed to: Status: Delivered