Mine områder
Hjelp
Knut Valvåg
CONTRIBUTOR **

A-melding ansattopplysninger

av Knut Valvåg
Status: Akseptert - Planlagt

Det er ønskelig at det kommer en enklere måte å sende a-melding ansattopplysninger fra payroll på. Og da spesielt med tanke på å sende a-melding frem i tid. Dagens løsning med å opprette egen lønnskjøring, hvor man må slette lønnskjøring som har senere dato enn ønsket dato for a-melding ansattopplysninger, er for tungvint.

14 Kommentarer
Siri_Hovland
PARTNER
av Siri_Hovland

Enig! Flott at du la inn dette i idébanken.

Tone73
CHAMPION **
av Tone73

Burde være en enkel måte og sende inn info om nyansatt og få meldt den inn i aa-registeret. Vi som er avhengig at de ansatte har HMS kort må først få meldt de inn i aa-registeret..

av Elisabeth Pretzinger1

Helt enig. Det må komme valg slik det er i H/L om å bare sende inn a-melding for arbeidsforhold.

Tone73
CHAMPION **
av Tone73

Ja eller som i PowerOffice, der oppretter du ansatt også sender du inn arbeidsforhold og henter skattekortet på personen eller alle ansatte. 

johnerikjohnsen
PARTNER
av johnerikjohnsen

Denne begynner vel å få såpass mange stemmer at den burde vurderes implementert. Er faktisk en av showstopperne hos noen av kundene våre som ønsker over fra Huldt & Lillevik til Payroll, og som også var lite begeistret for prisøkningen all den tid det er manglende funksjonalitet som hindrer de å gå over.

 

Skal faktisk kjøre onboarding med en kunde denne uka som var lite imponert over denne "svakheten". 

 

 

Linda Hanssen 1
CONTRIBUTOR *
av Linda Hanssen 1

Håper dette kommer på plass så snart som mulig

johnerikjohnsen
PARTNER
av johnerikjohnsen

Har nettopp vært i gjennom oppstart for en ny kunde som har en regnskapsfører som fører lønn, og som har erfaring fra diverse system. Og vedkommende var rimelig sjokkert over at innsending av a-melding med ansattopplysninger er så ufattelig tungvint. Det er noenlunde greit ved oppstart, men når det skal skje flere ganger i året så er dette rimelig håpløst.

 

Håper at det er mulig å dytte dette lenger fram i køen. Dette mener jeg er mye viktigere enn nytt grensesnitt.

 

 

Tore Bi
CONTRIBUTOR **
av Tore Bi

Nå har jeg oppdaget enda en konflikt med a-mld for innmelding av ansatte for å skaffe ID-kort før de begynner i jobb.  Dersom nyansatt pr 1.april skal meldes inn FØR vedkommende starter i jobb (for å få IDkort til byggeplass på første arbeidsdag), MÅ det kjøres lønnskjøring (mal) med avslutning - og denne må dateres samme eller ETTER ansattdato 1,april.  

Men når denne kjøringen er fullført, er det umulig å opprette lønnskjøring for mars for å fange opp timelønnstransaksjoner for mars.  Dermed må alle timer for mars importeres til - riktignok fast planlagt utbetaling i mnd etter - men da med dato april i stedet for mars.  Finnes det noen annen metode for å unngå merarbeid med å omregistrere dato for hver enkelt transaksjon for at disse skal bli gjeldende for mars?  

Det bør snarest mulig komme en forenkling for innsending av arbeidsforhold i a-mld (kun ansattopplysninger) slik det er mulig i Huldt & Lillevik.

Siri_Hovland
PARTNER
av Siri_Hovland

Veldig mange kunder som trenger en mye mer brukervennlig og bedre løsning på dette, og vi håper det prioriteres av Visma så absolutt snart som mulig. 

VEJ
CONTRIBUTOR **
av VEJ

Noen som vet noe om dette er på gang? 

Dagens løsning er utrolig tungvint.

Tone73
CHAMPION **
av Tone73

Hvor lenge må man stemme for å få igjennom noe i visma???????????????????????? Denne ordningen her med å legge ting ut her og stemme som i  melodi gran prix tror jeg fungerer dårlig. Skjønner at ikke alle ønsker kan imøtekommes, men synes det er rart at ikke visma selv kan se at dette er en tungvin løsning, og ikke minst når deres partnere også skriver her og ber om at dette må prioriteres................ 

johnerikjohnsen
PARTNER
av johnerikjohnsen

Ser ut at denne nå ligger i roadmap for 3. kvartal 2022.

 

https://community.visma.com/t5/Nyheter-i-Visma-net-Payroll/Roadmap-Visma-net-Payroll/ba-p/427535

 

John Erik

Enel051
CHAMPION ***
av Enel051

Det misvisende slik det er i payroll nå: det er mulig å velge en person, men arbeidsforhold sendes inn på alle uansett. Ønsker mulighet for å rapportere arbeidsforhold på enkeltpersoner/pr person eller utvalgte personer.

av Marius Fjeldstad
Status changed to: Status: Akseptert - Planlagt
 
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"