Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Import ansatte

Status: Akseptert

Etter import (fra VL), ligger de ansatte som utkast (ok).

Når man har gjort endringer og skal lagre disse (dvs overføres til Aktive), kommer det opp en melding om Validering (overskriv skattekort...). Dette må være unødvendig og medfører bare et ekstra tastetrykk pr. ansatt.

 

Ønsker at meldingen fjernes da det likevel skal hentes skattekort ved første lønnskjøring. Medfører en smidigere aktivering av Ansatte.