avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Remi Henriksen
CONTRIBUTOR **

Lønnsbilag til Financials (sende med PDF)

av Remi Henriksen (Oppdatert ‎16-01-2020 09:05 av Gunnar Glendrange VISMA )
Status: Stem - Vi vurderer!

Det hadde vært fantastisk og bokføringsbilaget kom med som en PDF ved overføring til Financials. Slik at man slipper og hekte på bilaget ved oppdatering i ERP. 

5 Kommentarer
Jon Aude Erichsen
CONTRIBUTOR *
av Jon Aude Erichsen

Fantastisk ide....l

av Gunnar Glendrange
Status changed to: Status: Trenger mer informasjon

Overføringen som skjer, er tenkt som bilag.  Det skal ikke tilkomme annen informasjon i en evt pdf-rapport, så litt usikker på hva formålet med det skulle være?

Remi Henriksen
CONTRIBUTOR **
av Remi Henriksen

Enig i at det ikke tilføres mer informasjon, men et bilag fra lønnssystemet bekrefter føringene som er gjort.

 

En bankkontoutskrift vil heller ikke gi mer informasjon til bokføringen, men det betyr jo ikke at vi kan droppe legge ved bankutskrifter/bankbilag ved bokføring.

 

Tenker vi må skille her mellom auto posteringer som er redigerbar eller ikke. Posteringer gjennom autopay kan ikke redigeres og vi legger heller ikke ved bilag på det. Men filoverføring av postering fra lønnssystem er redigerbart og vi bør bekrefte føringene med et bilag. Nå kan jo lønnsbilaget legges ned i mapper og lagres på andre måter, men for kontrollformål er det praktisk å ha bilaget fra lønnssystemet lagret i hovedbok.

av Gunnar Glendrange

hei igjen, og takk for utfyllende opplysninger!

Ser tanken. Men om en transaksjon av veldig mange blir endret før oppdatering - er jo ikke akkurat "kontroll" vs en pdf-rapport spesielt enkelt eller smidig. Trykke på en knapp som avstemmer - og evt viser avvik tydelig - hadde således kanskje blitt godt mottatt? 🙂

 

Remi Henriksen
CONTRIBUTOR **
av Remi Henriksen

Hei

 

Det som er viktig er at vi oppfyller dokumentasjonskravene i bokføringsloven, og vi foretrekker å knytte dokumentasjonen i størst mulig grad mot posteringer i hovedbok. Hvis regnskapsbilaget i PDF hadde kommet med ved overføring fra Payroll hadde det vært topp.

 

Auto avstemming mellom ERP og lønnssystem hadde selvfølgelig vært bra:)