Mijn Communities
Help

Handleiding Youforce app & desktop 'Declaraties'

23-12-2022 16:19 (Bijgewerkt op 15-02-2023)
  • 3 Antwoorden
  • 3 kudos
  • 1321 Weergaven

Dit document is bedoeld voor functioneel beheerders van organisaties die zowel in de Youforce app als in Youforce op de desktop gebruik maken van declaraties. In dit document wordt de werking en inrichting van declaraties beschreven. 

 

Dit document is niet bedoeld als gebruikershandleiding voor eindgebruikers zoals medewerkers en managers, maar het document beschrijft welke functionaliteit beschikbaar is en hoe het gebruikt kan worden.

Opmerkingen
Jelle JHF
CONTRIBUTOR ***
door Jelle JHF

In het geval van afkeuren is een opmerking verplicht, in het geval van goedkeuren is deze optioneel.
Wordt er in de eerste controle-stap afgekeurd dan wordt de declaratie geretourneerd aan de indiener. Gebeurt het afkeuren in de tweede controle-stap, dan wordt de declaratie opnieuw toegewezen aan de personen die de eerste controle moeten uitvoeren.
© Copyright Visma Raet B.V. Pagina 21

 

> Kan de persoon die de EERSTE controle moet uitvoeren, in het controleoverzicht zien welke declaraties zijn afgekeurd door de TWEEDE controleur? Het lijkt erop dat elke declaratie geopend moet worden om dit te kunnen zien. 

JelleJHF_0-1695032945705.png

 

door Bastiaan Friederichs

Correct @Jelle JHF , Marcel heeft een idee van soortgelijke strekking aangemaakt, zie https://community.visma.com/t5/Ideeen-Youforce-APP/Declaraties-die-retour-gestuurd-worden-een-kenmer...

Laat even je stem achter dan kan ik later nog zien voor wie dit ook relevant is

Jelle JHF
CONTRIBUTOR ***
door Jelle JHF

Gedaan @Bastiaan Friederichs 👍