Mijn Communities
Help

HRYou App: problemen met het indienen van Office Travel in iOS

door Janice Richardson1 (Bijgewerkt ‎14-03-2023 17:18 door Léon van Berkel VISMA )

Gisteren, maandag 13 maart 2023, werd er een probleem gemeld dat de Office Travel dagen ingediend via de HRYou app in Self Service binnenkomen met 0 dagen. Dit probleem deed zich alleen voor bij iOS gebruikers die in 1 keer alle Office Travel dagen ingevuld hadden.

 

Vanmorgen, dinsdag 14 maart 2023, hebben wij dit probleem opgelost.  Er is een nieuwe versie van de app die nu beschikbaar is waarin de dagen weer met de juiste dagen binnenkomen in Self Service. Dit betreft versie 3.0.1. 

 

De foutieve Office Travel aanvragen moeten door de managers worden afgekeurd, dan kan de medewerker een nieuwe indienen via de HRYou app. Mocht de manager onverhoopt de foutieve aanvraag goedgekeurd hebben dan raden wij aan om de Office Travel dagen over de maand februari 2023 in te dienen via de Self Service workflow die vele klanten naast het HRYou Office Travel proces hebben staan.

Helaas hebben we ook moeten constateren dat het selecteren van de gewerkte dagen van de maand maart niet goed werkt. Het selecteren van de dagen is in iOS niet mogelijk. Wij onderzoeken dit probleem en zullen jullie via de community informeren als dit is opgelost.  

 
Onze excuses voor het ongemak.