Mijn Communities
Help

Start nieuw klantportaal: Mijn YouServe support

door Léon van Berkel (Bijgewerkt ‎12-10-2023 15:25 door Léon van Berkel VISMA )

Update donderdag 27 juli 2023

Inmiddels hebben al veel klanten uit de eerste groep klanten aan ons de Admin gebruiker doorgegeven. Indien je dit nog niet gedaan hebt, doe dit dan zo snel mogelijk.

 

Aanstaande dinsdag 1 augustus 2023 gaan wij de laatste groep klanten benaderen via mail.

Bedenk nu alvast wie je als Admin gebruiker hiervoor wilt aanmelden.

 

Ons doel blijft om alle klanten en hun medewerkers vanaf 17 oktober 2023 via dit nieuwe klantportaal Support te gaan verlenen, zoals in dit oorspronkelijke bericht weer gegeven.

 

Oorspronkelijk bericht 11 juli 2023:

Wij stellen je graag op de de hoogte van ons nieuwe klantportaal Mijn YouServe support.

 

Wat is Mijn YouServe support? 

Mijn YouServe support is een geïntegreerd portaal om kennis, samenwerkingen en inzichten te delen. Mijn YouServe support vervangt het vroegere Serviceplein. 

 

LonvanBerkel_0-1689082093366.png

 

Wat zijn de mogelijkheden van Mijn YouServe support?

  • Toegang tot Support (YouServe Klant Contact Center) om voor jouw organisatie tickets te registreren. Dit wordt namelijk de nieuwe route naar het inloggen in 4Me; 
  • Toegang tot de Community voor nieuws en updates over onze producten en voor het raadplegen van onze kennisbank;
  • Toegang tot Organisatie:
    • Inzicht in de facturen van jouw organisatie;
    • Gebruikers vastleggen en beheren die de facturen van jouw organisatie mogen bekijken en downloaden;
    • Gebruikers vastleggen en beheren die namens jouw organisatie toegang krijgen tot 4Me.

Toegang

Via de pagina ‘inloggen’ op onze website kies je voor de knop ‘Mijn YouServe support’ (Visma Home) om naar het klantportaal te gaan.

 

Admin-gebruiker voor jouw organisatie

Voor het het beheer van het nieuwe klantportaal Mijn YouServe support binnen jouw organisatie vragen wij binnenkort de gegevens op van de beoogde beheerder. Deze Admin-gebruiker kan als beheerder meerdere gebruikers toevoegen en onderhouden voor verschillende doeleinden. 

 

De eerste groep klanten is hierover op vrijdag 30 juni 2023 geïnformeerd. Uiterlijk begin augustus 2023 zullen we de overige klanten benaderen.

 

Huidige support gebruikers 4Me

Op het moment dat de Admin-gebruiker bekend is, gaan we voor de support gebruikers ook alvast een Mijn YouServe support account aanmaken. Elke nieuwe Mijn YouServe support-gebruiker ontvangt bij eerste aanmelding een welkomstmail met een link om het account te activeren en een wachtwoord in te stellen. Bestaande support gebruikers ontvangen geen welkomst mail.

 

Bestaande support (4Me) gebruikers van jouw organisatie kunnen nog tot 17 oktober 2023 gebruikmaken van de tegel in Youforce. Vanaf die datum zijn zij aangewezen op de tegel Support in ons nieuwe klantportaal Mijn YouServe support. 

 

Vragen

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, dan kun je terecht bij ons Klant Contact Center. Ons algemene nummer is 088 230 2700. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Mocht je niet gelijk verbonden worden of wil je graag gebeld worden, vul dan het contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 
 

 

 

6 Opmerkingen