Mina produkter
Hjälp

Vi söker pilotkunder för test av den mobilanpassade tidrapporteringen

av JoakimPirholt (Uppdaterad ‎13-05-2020 09:57 av JoakimPirholt VISMA )

Arbetet med den nya, mobilanpassade tidrapporteringen är i full gång, och den första versionen är snart klar att testas. Vi behöver därför pilotkunder som vill låta några av sina anställda tidrapportera via denna, och ge oss feedback på hur den uppfattas i fråga om användarvänlighet. För att kunna vara med i första testomgången krävs följande:

  • Att man har e-postadress till alla anställda, för de kommer behöva logga in på samma sätt som systemanvändare, dvs med e-postadress och lösenord, via Visma Connect.
  • Att man normalt tidrapporterar med följande parametrar: start- och sluttid, max 4 raster, noteringar, vid val av fordon enbart ett för hela arbetsdagen. 

Skulle man behöva göra något utöver detta kan man alltid använda det nuvarande gränssnittet. 

Är ni intresserade, hör av er till oss på support, support.transpa@visma.com eller ring 0524-48 00 00, så kan vi berätta mer. 

3 Kommentarer
Arons Åkeri
CONTRIBUTOR *
av Arons Åkeri

Härligt att projektet är i rullning 😀👌📲

Ajshe Lajiq
CONTRIBUTOR ***
av Ajshe Lajiq (Uppdaterad ‎19-05-2020 13:40 av Ajshe Lajiq )

Hej!

Hur kommer dem, som inte har mail, kunna rapportera sina timmar? 

 

Olof From
VISMA
av Olof From

De användare som saknar e-postadress kommer behöva skapa detta. Detta är ett led i att höja säkerhetsnivån vid inloggning i TransPA. Den anställde kommer därefter att kunna hjälpa sig själv att få åtkomst till sin inloggning. Snart är alltså tiden förbi då de anställda behöver få hjälp från er administratörer med att gå in och byta lösen för sin räkning och de slipper vara bakbundna av er för hjälp vid inloggningsproblem.

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här