avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Visma Connect: ny innstilling for "Husk denne enheten i 30 dager" ved totrinnskontroll

av Edwin Myrvold-Sijtsma

Når du har slått på totrinnskontroll i Visma Connect så får du muligheten til å huke av for "Husk denne enheten i 30 dager" etter du har lagt inn brukernavn og passord.

 

Med dette slipper du å bruke andre faktoren (for eksempel sikkerhetsnøkkel, godkjennerapp kode eller SMS kode) i en periode av 30 dager før må bruke den igjen. 

 

Nå kan du fjerne avhukningen for "Husk denne enheten i 30 dager" i "Mine opplysninger" (Account Settings).

 

Les mer i brukertips Visma Connect og "Husk denne enheten i 30 dager" ved totrinnskontroll