Mine områder
Hjelp

Visma Connect og "Husk denne enheten i 30 dager" ved totrinnskontroll

28-04-2020 23:17
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 841 Visninger

Når du har slått på totrinnskontroll i Visma Connect så får du muligheten til å huke av for "Husk denne enheten i 30 dager" etter du har lagt inn brukernavn og passord.

 

Med dette slipper du å bruke andre faktoren (for eksempel sikkerhetsnøkkel, godkjennerapp kode eller SMS kode) i en periode av 30 dager før må bruke den igjen. Se eksempel her nede:

 

30dager1.png

 

Hvis du av en eller årsak angrer det og ønsker å bruke andre faktoren hver gang du legger deg på, så kan du fjerne avhukningen for "Husk denne enheten i 30 dager" i "Mine opplysninger" (Account Settings). Endringen lagres automatisk.

 

fido2-7.png

 

 

30dager2.png

Aktuelt brukertips
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"