Mijn Communities
Help

2020

04-03-2020 17:17
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 302 Weergaven

2020-12

AVG Wissen Persoonsgegevens - Nu met in- en uitdienstdatum

Je vindt vanaf deze release op het scherm AVG Wissen Persoonsgegevens nieuwe velden met aanvullende informatie over de te verwijderen medewerkers. De aanpassing is gebaseerd op een wens in het ideeënportaal én de feedback die via de Customer Effort Score is gegeven.

Vrije velden toe te voegen aan payroll profielen

Met profielgroepen kan je voorgedefinieerde waardes toepassen op nieuwe medewerkers. Zo versnel je de invoer en verklein je de kans op fouten. Aanvullend hierop heb je vanaf deze release de mogelijkheid vrije velden toe voegen aan die profielen.

2020-11

UPI-rapport beschikbaar

Het UPI-rapport met UPI's én voorgestelde UPI's, stelt je in staat heel eenvoudig de UPI's in te vullen. 

2020-10

Uniek Persoonlijk Id - Automatisch ingevuld op basis van BSN

Bij het invoeren van het Burgerservicenummer (BSN) van een nieuwe medewerker, controleert de applicatie of bij dit BSN al een Uniek Persoonlijk Id (UPI) bekend is. Als dit het geval is, koppelt de applicatie het gevonden UPI aan die medewerker. Als de invoer van de nieuwe medewerker toch moet leiden tot een nieuw persoon en dus een nieuwe UPI, kan je het voorgestelde UPI overschrijven.

2020-09

Nieuw niveau Persoon

Vanaf deze release is het  mogelijk de persoonsgegevens van een medewerker die voor meerdere bedrijven werkt op één plek vast te leggen. Dit heeft als voordeel dat aanpalende applicaties zoals Verzuim Management en Talent Management de persoonsgegevens eenduidig kunnen opvragen.

2020-07

Uniek Persoons ID op basis van medewerkercode

Het Uniek Persoons ID (UPI), kan je vanaf deze release vullen met de medewerkercode. Dit biedt je de mogelijkheid verschillende medewerker(codes) te identificeren als dezelfde persoon op basis van het UPI.

Feedback op onze applicatie

Help ons een beter en completer beeld te krijgen van wat jij van specifieke processen en schermen vindt. Beantwoordt de enkele vraag die we binnenkort via de Wootric-tool aan je stellen. De frequentie waarmee we vragen stellen via de applicatie zal overigens zeer gelimiteerd zijn! Jouw (anonieme!) informatie gebruiken we om gerichter functionaliteiten te verbeteren.

2020-05

Medewerker met indienstdatum in de toekomst doorgeven aan Self Service

Deze nieuwe optie vind je onder HR Self Service stuurgegevens. Daar kun je aangeven of de medewerkers met een indienstdatum in de toekomst beschikbaar moeten komen in Self Service.

2020-04

Standaard zoeken op medewerkernaam of medewerkercode

Vanaf deze release kan je in de gebruikersinstellingen aangeven of je voorkeur uitgaat naar zoeken op de medewerkernaam of de medewerkercode. Deze aanpassing komt uit het ideeënportaal.

2020-02

Datum opvolgend werkgeverschap

Vanaf deze release kan je de startdatum voor opvolgend werkgeverschap opgeven bij de medewerkergegevens. Deze startdatum is onder meer in gebruik bij de berekening van dienstjaren voor de uitbetaling van de transitievergoeding. Hij wordt echter niet gebruikt voor de bepaling van een jubileumdatum.

2020-01

Geef direct feedback op de software

Geef feedback, direct vanuit de applicaties HR Core Business en Payroll Business. Vanaf januari 2020 kan dit. We stellen je één gesloten vraag en geven een toelichting via de online enquête software van Wootric. Jouw feedback geeft ons meer inzicht in jouw prioriteiten en biedt ons de kans de planning en ontwikkeling van nieuwe functies of verbeteringen beter af te stemmen. De deelname is volstrekt anoniem en we delen of publiceren de uitkomsten niet buiten Visma | Raet.

Actieve onderwerpen