Mijn Communities
Help

Release notes Self Service Business november 2022

10-11-2022 13:19 (Bijgewerkt op 16-11-2022)
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 277 Weergaven

16 november 2022

Medewerker selecteren voor Vervanging niet mogelijk (change 3929648)

Een paar weken geleden hebben we het selecteren van Vervanging gewijzigd. Hierbij hebben we de inactieve managers verwijderd uit de selectielijst, omdat deze niet relevant waren om te worden geselecteerd. 

Na deze wijziging was het echter niet meer mogelijk om een medewerker te selecteren om iemand te vervangen. Dit is inmiddels opgelost. Als je de mogelijkheid hebt geactiveerd om een medewerker als vervanger te selecteren, kun je de medewerkers weer zien en selecteren.

Naam verloftype nu volledig zichtbaar

Als je de verloftype tabel opende en een verloftype wilde selecteren was de omschrijving niet volledig zichtbaar. Dit hebben we aangepast, zodat voortaan de volledige omschrijving van het verloftype dat je wilt selecteren zichtbaar is.

10 november 2022

Autorisaties eenmalig opnieuw samengesteld bij inloggen in Self Service

In het kader van het verbeteren van de performance van Self Service gaan we vanavond voor alle klanten de volgende aanpassing op de autorisatie berekening doorvoeren.
Bij het inloggen in Self Service kan het zijn dat je autorisaties op dat moment opnieuw moeten worden samengesteld, d.w.z. dat de autorisaties opnieuw worden berekend. Dit kan nodig zijn omdat er een wijziging in de autorisatie heeft plaatsgevonden.


Melding berekenen autorisaties kan even duren
Als je als HR-professional veel autorisaties hebt, zie je voortaan een melding, dat het berekenen van de autorisaties nog even kan duren. Je moet dan wachten totdat dit berekeningsproces is afgerond. Self Service stuurt je dan door naar je Te doen lijst of Startmenu.
 

JudithMeijer_0-1668082543064.png

 

Nieuwe autorisaties nu direct zichtbaar
Het voordeel van deze nieuwe methode is dat je bij aanpassingen in de autorisaties moet uitloggen, de browser moet afsluiten en vervolgens weer moet inloggen, waarbij de autorisaties opnieuw worden berekend en de nieuwe autorisaties direct zichtbaar zijn.

 

Medewerkers
Actieve onderwerpen