Mijn Communities
Help

Release notes Self Service Business oktober 2023

05-10-2023 15:41 (Bijgewerkt op 10-10-2023)
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 187 Weergaven

10 oktober 2023

Het tonen van een onderhoudspagina wanneer het systeem in onderhoud is

Self Service gaat binnenkort onderhoudsberichten en een onderhoudsscherm tonen. Tot nu kreeg je een foutmelding (Error 404 of 500) als je probeerde in te loggen of als je in Self Service bezig was.
Door middel van een balk bovenin gaan we je in Self Service van tevoren informeren over onze onderhoudstijden. Tijdens het onderhoud zul je een onderhoudsscherm te zen krijgen. Meer informatie volgt binnenkort.

 5 oktober 2023

Verbeterde gebruikerservaring pop-ups (change 2241775)

De pop-up schermen in Self Service hadden een vaste positie. Vanaf deze release kun je ze echter verslepen en aanpassen, zodat je de details van de achtergrondpagina kunt bekijken.
Houd er rekening mee dat wanneer je het pop-up scherm met de pijl versleept, de pijl sneller beweegt dan het pop-up scherm.

Let op: de pop-ups in de workflowdefinitie zijn niet meegenomen in deze wijziging.

Autorisatierappportages - lay out tabbladkoppen te klein / time out bij ophalen rapporten (change 2121507)

Beheer > Systeem > Autorisatierapportages


De ruimte voor de tabbladkoppen in het autorisatierapport waren te klein en te smal om de tekst goed te kunnen lezen. Daarnaast kreeg je vaak een time-out foutmelding bij het ophalen van de rapporten, waardoor je geen autorisatierapportage kon maken.

Autorisatierapportages_01.png


We hebben de tabbladen aangepast aan de lay-out van Self Service waardoor de tekst nu veel beter zichtbaar is. Daarnaast hebben we een drop down lijst toegevoegd, waarmee je een profiel kunt selecteren. Indien mogelijk kun je in de vervolgkeuzelijst de optie Alles selecteren.

Autorisatierapportages_02a.png

  • Bij Rapporteer op scherm: Rapporten die op eerdere tabbladen zijn gemaakt, gaan niet verloren.
  • Bij Rapporteer naar Excel: De bestandsnaam omvat de rapportnaam en het geselecteerde profiel, waardoor dit rapport makkelijker te herkennen is.

Foutmelding als workflow vanuit Actieve signalering werd gestart omdat Dialoogstappen ontbraken

Beheer > Formulierdefinitie > Dialogen


Als een workflow/mutatie vanuit Actieve signalering of via de workflow API werd gestart, kreeg je een foutmelding als in een Dialoog alleen het veld Eerste formulier was gevuld, maar er geen stappen waren gedefinieerd. 

Foutmelding workflow_01.png

 

Stappen inrichting is leeg.

Foutmelding workflow_02.png

Voortaan wordt er geen foutmelding meer getoond als het veld Eerste formulier is gevuld terwijl de stappen zijn niet gedefinieerd. De mutatie zal nu altijd doorgang vinden.

 

Actieve onderwerpen