Mijn Communities
Help

Self Service Business 2019-07 NL (V3)

21-06-2019 20:22 (Bijgewerkt op 01-02-2022)
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 395 Weergaven

Gewijzigd en verbeterd

Kandidaatgegevens formulier verbeterd

Als u een kandidaat heeft geselecteerd, voert u het formulier 'Kandidaatgegevens' in. U ontvangt een overzicht van de kandidaatgegevens. Eerst ziet u het vacaturenummer en de vacaturetitel. We hebben dit aan het scherm toegevoegd.

U kunt de afdeling en/of de werkgever hier, indien nodig, ook wijzigen. Deze twee velden zijn nodig om de kandidaat bij de juiste werkgever en onder de juiste afdeling te plaatsen. Het afdelingsveld is standaard gevuld met de waarde van de vacature. Als u een manager bent, wordt het veld 'werkgever' standaard gevuld met de waarde die u als manager hebt. Als u een professionele rol vervult, wordt het werkgeversveld standaard wit gelaten en moet u een werkgever selecteren.

Klik hierna op de knop 'Verder' om het proces 'Nieuwe medewerker' te starten. Deze koppeling met Werving en Selectie start alleen de 'Nieuwe medewerker'-processen in Self Service. Overplaatsingprocessen zijn niet inbegrepen.

Werving en Selectie velden in 'Aannemen kandidaat' formulier

Op het formulier 'Aannemen kandidaat' staan ​​5 velden die gevuld zijn met een (correcte) waarde vanuit Werving en Selectie. Bij het importeren van gegevens voor deze velden treedt er echter een mismatch op met de Self Service-velden, omdat de lay-out van de Self Service-velden verschilt van die van Werving en Selectie. De waarden in deze velden veroorzaken een foutmelding op het formulier. In de release van juni hebben we aangekondigd dat we de automatische invulling van deze velden zouden verwijderen. We hebben hier echter een betere oplossing voor, die we in de augustus-release zullen implementeren. Als u al gebruik maakt van de koppeling tussen Werving en Selectie en Self service krijgt u desbetreffende foutmelding. Door de juiste waarde te selecteren in Self service zal de foutmelding niet meer worden getoond.

Het betreft de volgende velden:

Het betreft de volgende velden:

  • Aanhef
  • Titel
  • Burgerlijke staat
  • Woonland
  • Geslacht

Opgeloste meldingen

Nieuwe 'Bevestigen' knop leidt tot foutmelding (change 1402665)

Melding

Een '500-fout' verschijnt wanneer u op de knop 'Bevestigen' klikt in de workflow 'Verlof intrekken'.

Oplossing

We hebben Digitaal Ondertekenen opgenomen in dit formulier, hiermee is de '500-fout opgelost en kunt u documenten ondertekenen.

'500-fout' bij klikken op start/te doen/gedaan/archief lijst

Melding

Bij het inloggen in Self Service verschijnt een '500-fout' (time-out) na het laden van de takenlijst gedurende meer dan 30 seconden. Dezelfde fout verschijnt na het klikken op de start / te doen / gedaan / archief lijst.

Oplossing

We hebben de query verbeterd om een ​​meer geoptimaliseerde query te genereren en de prestatie te verbeteren.

Vervangingsdatum komt niet overeen met de geselecteerde datum (change 411553)

Melding

Bij het selecteren van de datum van een vervanging in de kop van de kolom, vermeldt de tekst dat de laatste geselecteerde dag is opgenomen, maar dat is niet het geval. De oplossing voor de gebruikers die hiervan op de hoogte waren, was om een ​​extra dag toe te voegen aan de vervangingsdatum. We hebben echter verzoeken ontvangen om de informatie te wijzigen, zodat deze het werkelijke gedrag van de datum weergeeft.

Oplossing

In de kolomkop staat nu 'Vervanging tot maar niet inbegrepen', dus het geeft aan dat de werkelijke datum van vervanging de volgende dag na de geselecteerde datum is.

Publishing Date : 7/2/2019

Medewerkers
Actieve onderwerpen