Mijn Communities
Help

Self Service Februari 2021

10-02-2021 10:49 (Bijgewerkt op 02-02-2022)
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 542 Weergaven

26-02-2021

Nieuwe controle van de grootte van bijlagen en extra informatie over bijlagen in Self Service-formulieren

Alle HR-cores

Voortaan zal het systeem bij het uploaden van een bijlage naar een formulier in Self Service, de bestandsgrootte van het document controleren voordat het naar de server wordt geüpload. Op die manier hoeven de gebruikers niet te wachten tot het bestand geüpload is om te weten of het de maximum toegelaten bestandsgrootte overschrijdt.

attahcments file size.jpg

Als de documenten die de gebruiker probeert te uploaden te groot zijn, zal het systeem vooraf een foutmelding tonen en zal het niet mogelijk zijn om de bijlage aan het formulier toe te voegen. De foutmelding wordt nu getoond in de Bijlagen sectie van de pagina en niet meer onderaan zoals voorheen het geval was.

attahcments file size too big.jpg

Workflow naam in de Declaratie Rekenblad formulieren bij het invullen van de excel

Alle HR-cores

In het verleden, bij het openen van een workflow gerelateerd aan Uitgaven die een uitgaven berekeningsblad (Declaratie Rekenblad) had in Excel, toonden we de technische naam van het formulier als de paginabeschrijving. Dit is nu veranderd en we zullen de Workflow naam tonen zoals we dat doen met de rest van de formulier pagina's in Self Service.

Declaratie name.jpg

12-02-2021

Nieuwe waarschuwing bij het exporteren van rubriek FS0033 op DE-formulieren (change 2561711)

Alle HR-cores

9k=

We hebben een waarschuwing geplaatst bij het toevoegen van de rubriek FS0033 aan een Declaraties (DE) -formulier, omdat het exporteren van deze rubriek gevolgen kan hebben als deze met terugwerkende kracht wordt ingesteld bij het invullen. Deze optie kan worden aangevinkt afhankelijk van de afspraken die het bedrijf heeft gemaakt met de Belastingdienst. Informeer vooraf bij de Belastingdienst of u van deze mogelijkheid gebruik kunt maken. U kunt meer informatie over deze configuratie lezen op de Visma | Community.

Dubbele afdelingscodes in de afdelingslijst (change 2205500)

Alle HR-cores

Bij het toevoegen van een nieuwe Gebruikersrol en het selecteren van de Afdelingslijst was er een probleem in de lijst waardoor sommige afdelingscodes dubbel in de lijst werden weergegeven. Dit probleem is nu opgelost en de afdelingen verschijnen niet meer twee keer in de lijst.

Z

Ook hebben we als standaard de volgorde van de Afdelingscode op oplopend gezet, zodat de gebruikers makkelijker door de lijst kunnen bladeren. Deze standaardvolgorde kan je wijzigen door op de kolomkop te klikken en de volgorde voor die kolom op oplopend of aflopend te zetten.

10-02-2021

Aanvullende informatie met betrekking tot e-mails in de audit trail (change 1108778)

Alleen HR Core Beaufort

Vanaf nu worden andere rolnamen in de audit trail dan Medewerker, Manager en Hogere manager getoond. Ze worden opgehaald uit HR Core Beaufort (Verbijzondering in Self Service). Door de rolnaam weer te geven in plaats van het e-mailadres, hebben we geen AVG-probleem / privacyprobleem.

5BsoN3JpNVJssLA2KAGCAGiAFigBggBogBYoAYIAaIAWKAGCAGiAFigBggBoiByo6BbDbrP8XNZwQQQKCqBKo+MVlVo8XGIIAAAggggAACCCCAAAIIIIAAAggggAACCCCAAAIIIHBFBaomMcll7Vc0Auk2AggggAACCCCAAAIIIIAAAggggAACCCCAAAIIIIBATQhUT

Er was een update in de applicatie nodig om de rolnaam weer te geven in de audit trail in plaats van het e-mailadres. Tevens het weergeven van de e-mails die bij elke activiteit zijn verzonden, niet alleen de laatste. Houd er rekening mee dat deze wijziging vanaf nu van invloed is.

Publishing Date : 2/12/2021

Medewerkers
Actieve onderwerpen