Mijn Communities
Help

Onterechte autorisatiemelding

31-08-2023 14:58 (Bijgewerkt op 14-09-2023)
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 336 Weergaven

Update 14 september 2023 - 12:00 uur - We hebben afgelopen week onze processen gemonitord en de onterechte foutmelding komt niet meer voor. De nog niet verzonden documenten zijn alsnog aangeboden aan het Personeelsdossier en verwerkt. Deze verstoring wordt nu afgesloten.

 

Update 6 september 2023 - 11:00 uur - Gisteravond hebben we de oplossing gereleased. De onterechte autorisatie melding zal niet meer voorkomen. We zijn  bezig om de nog niet verzonden documenten naar het dossier alsnog aan te bieden aan het Dossier (Personeelsdossier). Als het goed is heb je aangegeven via het request welke mutaties en documenten het betreft zodat wij die kunnen gaan verwerken.

 

Update 5 september 2023 - 12:00 uur - Vanavond gaan we de oplossing releasen zodat de mutaties niet meer vastlopen en je niet meer een onjuiste foutmelding krijgt. De documenten zullen hierna weer altijd naar het dossier worden verzonden.
We zullen morgen starten met het verzenden van de nog niet verzonden documenten naar het dossier. Als het goed is heb je aangegeven via het request welke mutaties en documenten het betreft.

Update 1 september 2023 - 11:00 uur -
De autorisatiemelding verschijnt soms onterecht. We onderzoeken de oorzaak. In enkele gevallen worden documenten daardoor niet naar het dossier verzonden. Maak een request aan, mocht je tegen dit probleem zijn aangelopen.

Om te bepalen welke documenten alsnog naar het Dossier moeten worden verzonden dien je in een lijst aan te geven welke documenten in welke mutatie alsnog naar het dossier moeten worden verzonden. We hebben dan onderstaande gegevens nodig:

Mutatienummer - naam document - Bestemming naar welke map deze moet in het Dossier.

Het Self Service team zal ervoor zorgen dat de documenten alsnog naar het Dossier worden verstuurd.

 
31 augustus 2023 - Soms krijg je een onterechte autorisatiemelding die het mutatieproces verstoort. We zoeken naar de oorzaak en houden je op de hoogte.

PascalMoeskops_1-1693486175086.png

 

Medewerkers
Actieve onderwerpen