Mina produkter

Logga in för att följa produkter och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Anmäl dig till våra webinar!
Den 10: e oktober avhölls första tillfället av vårt webbinarie om den nya Löneberäkningen. Vi vill tacka till alla de som deltog och för många bra frågor och synpunkter. För er som inte hade möjlighet att delta då, så har vi ett nytt tillfälle den 24: e oktober kl 10.00, då vi från TransPA kör samma webbinarie. Totalt har du fortfarande möjlighet att delta på totalt 22 webinarie i vecka 43. Självklart är det helt kostnadsfritt att delta. Klicka här för mer info och anmälan
Lönestatistiken framställs av Svenskt Näringsliv i samarbete med er arbetsgivarorganisation och används bland annat vid förhandlingar med fackförbund och vid rådgivningtill företag vad det gäller lön och lönesättning. Vi kan hjälpa till att se över inställningarna på lönearterna från TransPA i ditt Visma Lön så att rapporteringen går så smidigt som möjligt. Kontakta oss påutbildning.transpa@visma.comeller ring 0524-48 00 00 och fråga efter Emelie för mer information. Pris 850 kr.
Sedan 2019-10-01 gäller nya månadslöner (och timlönerna därefter) för Bussbranschavtalet. Om du använder TransPAs standardlönegrupper (de som heter 2 år i yrket, 4 år i yrket osv) är det mycket troligt att du redan har 2019-10-01 i systemet. Om ni har skapat egna lönegrupper som heter något annat får ni själva sköta att lägga in ny avtalsperiod, men detta är lätt att göra. Det görs numera via Mytranspa.com, om du använder Visma Connect som inloggning, nämligen underRegister - Lönegrupper - Bussbranschavtalet. Klicka på lönegruppens namn (se bild) Klicka på plustecknet under 2018-10-01 för att skapa en ny avtalsperiod. I fönstret som kommer upp behöver bara notera den nya avtalsperiodens start, alltså 2019-10-01, och för enkelhetens skull kan du importera alla värden från 2018-10-01 genom att välja "Hämta värden från" Sedan ändrar du till den nya lönen, i rutan som är gulmarkerad ovan, enligt vad du kan läsa dig till i Bussbranschavtalet och sparar längst ner i fönstret. Återkom till oss på Support om du behöver hjälp.