avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Startsidan i transPA

11-11-2020 13:11
  • 0 Svar
  • 1 gilla
  • 210 Visningar

image.png

När ni loggar in första gången i TransPA kommer ni till vår startmeny, där ser du blåa och orange knappar. De orange knapparna behöver ni aktivt gå in för att se eller göra någonting, de blå knapparna visar information om något skall göras t. ex attestera tidrapporter eller påminnelser t. ex när ett anställningskontrakt går ut. Layouten är i bokstavsordning och styrs av dina användarrättigheter, med andra ord så har du de knappar som du har tillgång till och behöver i ditt arbete.

I denna artikel kan ni läsa mer om behörigheter.

 

image.png

Längs upp till vänster i det blå listfältet ser ni två symboler, transPA och en ”kub” dessa visas alltid oavsett i viken knapp du är inne och arbetar i. transPA kan du klicka på när ni vill tillbaka till startsidan. Kuben är en snabbmeny då du snabbt och enkelt vill komma till en speciell sida, klicka och alla knappar kommer fram välj vilken ruta ni vill arbeta i.

 

image.png

Längst upp till höger i det blå listfältet ser ni andra symboler.

 

image.pngHar ni fler företag växlar ni enkelt mellan dessa genom att trycka på listpilen, i denna artikel kan ni läsa mer. 

 

image.pngVisar vem som är inloggad.

 

image.pngNär ni klickar på "kugg hjulet" kommer en meny upp.

 

image.pngNär ni klickar på starta fjärrhjälp så laddas TeamViewer ner det är vårt verktyg som vi använder om vi behöver koppla upp oss mot er dator. I denna artikel finns en guide.

 

image.pngKlickar ni här kommer ni till kontoinställningarna på connect-visma här kan ni  t. ex lägga till mobilnummer i denna artikel kan ni läsa mer. 

 

image.pngDen klickar ni på om vi behöver supportåtkomst i er miljö. Ett verktyg som vi använder oss av för t. ex felsökning. Ditt givna tillstånd gäller i en vecka, vartefter åtkomst stoppas utan att du behöver göra något.

 

image.pngDörren är utloggning.

 

image.png

Här kan ni klicka på de olika knapparna som tar er vidare till vårt användarstöd som finns på community. I denna artikel kan ni läsa mer. Nedanför ser ni de senaste nyheterna.

 

image.pngLängst ner i högra hörnet ser ni vår chat.  Är vi online kan ni klicka på bilden så öppnas chattfönstret upp här kan ni skriva en fråga till oss i support.

image.png

 

 

image.pngÄr vi inte tillgängliga på Chatten ser ni det i info rutan. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medverkande