Mine områder
Hjelp

Aktivering av integrasjoner mot Visma.net Payroll

21-06-2021 10:03 (Sist oppdatert 22-03-2023)
 • 0 Svar
 • 0 liker
 • 1351 Visninger

Vi lanserer nå en ny markedsplass for løsninger som er integrert med Visma.net Payroll. 

apps.visma.com har du mulighet til å se hvilke direkte integrasjoner som finnes mot Payroll og lese mer om disse. Det er her du går inn dersom du ønsker å ta i bruk en integrasjon mellom Payroll og et annet system du benytter deg av, eller for å se hvilke muligheter som finnes. Det er også her du aktiverer integrasjonen dersom du ønsker dette. 

 

Aktivering av integrasjoner via Visma App Store er kun tilgjengelig for kunder som har pakkene Payroll Pluss og Payroll Smart. Du kan lese mer om pakkene her. Dersom du ikke har noen av disse pakkene men ønsker å ta i bruk integrasjoner kan du ta kontakt med Visma eller din forhandler for å få hjelp.

 

For å kunne gi tilgang til å aktivere en integrasjon mot et firma må du gjøre følgende:

 1. Gå til Visma.net Admin
 2. Finn riktig kunde og det selskapet du ønsker å bruke integrasjonen mot. 
 3. Aktiver produktet “App Store”. 
  App Store 1.png
 4. Gå til “Brukere og Roller”. Finn den brukeren som skal kunne aktivere integrasjoner og tildel rollen “Integrasjon administrator” App Store 2.png
 5. Brukeren kan nå logge seg inn via apps.visma.com. Neste gang brukeren går inn i Visma Home vil også App Store ligge som et eget menyvalg.

 App Store 3.png

 

Merk at det kun er administrator som kan aktivere tjenester og tildele roller. 

Prosessen må gjentas for hvert firma du skal aktivere integrasjoner for. Slik aktiverer du en applikasjon/integrasjon mot ditt firma: 

 1. Gå til apps.visma.com
 2. Logg deg inn med samme pålogging som du bruker i Visma.net
 3. Klikk på applikasjonen du ønsker å aktivere mot ditt firma.  App Store 4.png
 4. Trykk på “Add app”. Du vil nå se hvilke typer av data denne applikasjonen ønsker å hente fra Payroll eller skrive til Payroll. Ved å trykke på “Integrate” godkjenner du at applikasjonen får tilgang til de aktuelle dataene. App Store 5.png
 5. Når du har klikket integrate vil det gå en beskjed til leverandøren av applikasjonen om at ditt firma ønsker å ta den i bruk. De vil gjøre en kobling på sin side og du vil få en bekreftelse på at integrasjonen er igangsatt. 

 

Dersom du ønsker å koble på et produkt som du ikke har fra tidligere må du ta kontakt med den aktuelle leverandøren for å bestille og sette opp dette før du tar i bruk integrasjonen. 

 

For å skru av en integrasjon du har aktiverte tidligere følger du samme prosess som ovenfor, men velger “Remove application”.

 

Bidragsytere
Meld deg på fagkonferansen
Aktuelt brukertips
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"