Mine områder
Hjelp

Overgang til Payroll - Integrasjon mot Business/Global

29-08-2022 12:09 (Sist oppdatert 04-03-2024)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 1127 Visninger

Business / Global og MDM

Dersom Business / Global er koblet mot visma.net vil økonomissystemet ta eierskap over kontoplan og/eller kostnadsbærere i Payroll, det vil si at det ikke vil være mulig å opprette dette direkte i Payroll. Det er derfor viktig at dere har aktivert synk mellom Business / Global og Master Data Management (MDM)

Dersom denne synken ikke er aktivert før overgang til Payroll vil det ikke komme inn noen kontoer og/eller kostnadsbærere i Payroll. Synken kan aktiveres i ettertid, men vi anbefaler at det er satt opp i forkant av overgangen. 

 

Hvordan vet du om Business eller Global er koblet mot visma.net? 

Om Business / Global er koblet mot visma.net kan du se i Settings > Integrert bedrifter.

settings.png

 

MERK! Dersom det bestilles Payroll Byrå, og kunden skal ligge på eget kundekort, så må Integrasjonen mellom Business / Global og MDM settes opp før Payroll aktiveres. Kontroller også at integrasjonen er fungerende, slik at dataverdier eksisterer i MDM. Kontrollen kan utføres ved at man i forskjellige tjenester av Visma.net (f.eks. Expense, Approval, o.l.) kan se om f.eks. kostnadsbærere og/eller kontoplan er identisk med økonomisystemet.

 

Vi anbefaler også at integrasjonen mellom Business / Global og MDM settes opp i forkant av bestillingen, også dersom det ikke er Payroll Byrå som skal settes opp.

 

ERP (Financials)

For integrasjon og oppsett mot Visma.net ERP så kan du følge dette brukertipset.

 

Relaterte brukertips

Business og MDM

Global og MDM

Overgangsguide med Flyttefabrikken for overgang til Payroll

Fagkonferansen
Aktuelt brukertips
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"