avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Sorter etter:
Sist oppdatert av Morten A Karlsen VISMA ‎19-02-2019 08:52
Her finner du en oversikt over hva alle de ulike innstillingene på lønnsarten brukes til. 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Morten A Karlsen VISMA ‎11-02-2019 14:53
Beregning og betaling av arbeidsgiveravgift skal registreres på lønnsart 60000, “Tjenestepensjon, OTP” på en av de ansatte som en variabel transaksjon.   Har du flere ansatte i flere arbeidsgiveravgiftssoner så kan du fordele premien med samme fordeling som lønn på de forskjellige soner ved at du registrerer premien på ansatte som hører til disse sonene.    Hvis de ansatte har egenbetaling av OTP-premie registreres dette på lønnsart 60100. På denne må du registrere beløp. Programmet kan pr. nå ikke regne ut beløpet automatisk.    Tilhørende brukertips OTP / FNO rapport.  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Jenny Barlund VISMA ‎29-01-2019 11:22
Her ligger komplett komplett kom-igang brukerdokumentasjonen til Visma.net Payroll.  Dette vil være et levende dokument som vi oppdaterer for hver versjon som blir lagt ut av Visma.net HRM tjenestene.    Alt som står i dokumentasjonen skal vi også splitte opp og lage mindre brukertips på. 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Morten A Karlsen VISMA ‎16-01-2019 12:08
 Hvis firmaet bytter lønnssystem midt i året, er det tillat å sende 2  lønnsoppgaver til den ansatte. Både fra nytt og gammelt system, men av forskjellige grunner så er det ofte ønskelig å registrere det som er ført i gammelt lønnssystem, slik at de ansatte får alle opplysninger på en oppgave.      Når du legger inn "Inngående saldo" i Payroll så er disse lønnsartene som standard satt opp til å IKKE komme med på lønnsoppgaven.  Hvis ditt firma skal registrere inngående saldo fra tidligere lønnssystem som også skal skrives på lønnsoppgaven må du lage lønnsarter for dette. Du må opprette en lønnsart pr. inntektstype som skal skrives på lønnsoppgaven.  Vi anbefaler at du kopierer lønnsart  110000 og under fanen "Innberetning A-melding" legger inn ønsket lønnsbeskrivelse.   Eksempel på lønnsart med inntektsbeskrivelse "Timelønn".  Disse lønnsartene registrer du så inne på de ansatte under fanen "Transaksjoner / Inngående saldo". Så må det opprettes en lønnskjøring som må godkjennes for at disse transaksjonene skal fremkomme på lønnsoppgaven.    Tilhørende brukertips: Inngående saldo Innstillinger lønnsarter
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Morten A Karlsen VISMA ‎16-01-2019 09:25
Her finner du en veiledning for hvordan du oppretter en helt ny lønnsart. 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Mina Røisland1 VISMA ‎10-01-2019 09:52
I denne artikkelen vil du finne alle bruker tipsene som vil være aktuelle for deg som bruker av lønnsystemet Visma.net Payroll. Vi anbefaler derfor at du lagrer denne siden som en favoritt i nettleseren din, slik at du enkelt kan finne tilbake! Kom i gang med Visma.net Payroll Oppsett av Visma.net Payroll Brukerdokumentasjon A-Å     Logge inn i Visma.net Endre passord Endre brukernavn Jeg har glemt passordet mitt, hva gjør jeg?   Kom igang med lønnssystemet Hvordan gjøre en lønnskjøring? Oppsett av lønnsslipp Oppsett av lønnsarter Opprette ansatt som bruker     Kom i gang med Reiseregninger og utlegg Her finner du informasjon og videoguider om hvordan du kommer i gang med å føre reiseregninger, utlegg og kjørebok.   Kom i gang med Timeregistrering og Fravær Her finner du informasjon og videoguider om hvordan du kommer i gang med å føre fravær, ferie og timer.     Godkjenne reiseregninger, timer og fravær Hvordan sette opp/endre godkjenningsflyt Hvor godkjenner jeg?   Vi i Visma er opptatt av at du får all den hjelpen du skulle trenge. Vi ønsker derfor å informere deg om at du og dine kolleger kan kontakte oss for teknisk brukerhjelp og applikasjons guiding ved å chatte med oss på denne siden, ringe  tlf: 21 89 64 04 eller  sende mail til skysupport@visma.com. Denne servicen er inkludert i abonnementet ditt. Les mer om hva som er inkludert i support tilbudet her. 
Vis hele artikkelen
av Mina Røisland1 VISMA
Du kan godkjenne reiseregninger, ferie og fravær på to måter: 1. Via app på mobil. Last ned appen Visma Manager i App Store for Iphone og i Google Play for Android telefon. Her logger du inn med samme brukernavn og passord som du bruker for å logge inn på nettleser. Får du ikke logget inn? Se dette brukertipset.   2. Via nettleser på denne linken her. Da vil du komme til et skjermbilde med et ikon som heter Approval. Klikk på denne så vil du komme inn til de oppgavene du skal godkjenne. Les her om hvordan du godkjenner ferie, fravær og reiseregninger.   
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Jenny Barlund VISMA ‎19-10-2018 09:45
I visma.net dukker det opp et nytt begrep som kanskje er ukjent for de fleste. Kontotyper er en måte for å kategorisere lønnsarter på, for å kunne knytte disse mot en felles konto.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Morten A Karlsen VISMA ‎26-09-2018 16:22
I Visma.net Expense finnes funksjonen "Betalt av arbeidsgiver". Før denne kan tas i bruk, må den settes opp korrekt slik at betløpet som er betalt av arbeidsgiver, ikke bli utbetalt til den ansatte. 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Mari Barlund VISMA ‎30-08-2018 14:58
Hvordan opprette en AutoPay avtale i Visma.net
Vis hele artikkelen
av Morten A Karlsen VISMA
 Du finner lønnsartene og fremgangsmåte beskrevet her.  
Vis hele artikkelen
Aktuelt brukertips
Relevante linker
Les dette før du ringer oss i januar