Mine områder
Hjelp

Overgangsguide for regnskapsbyråer - Etter flytting av lønnsdata til Payroll

16-02-2023 14:00 (Sist oppdatert 04-03-2024)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 494 Visninger

Avstemming og kontroll

Det er du som lønnsansvarlig som kjenner firmaet du kjører lønn for best. Derfor er avstemming og kontroll spesielt viktig å gjøre etter at Flyttefabrikken har flyttet over dataene fra det gamle systemet til Payroll.

 

Hjelpeguide for kontroll

Vi har laget en oversikt over hva du bør kontrollere, slik at du kan føle deg trygg på dataene før første lønnskjøring. Oversikten finner du som en guide inne i Payroll. Vi anbefaler at du kontrollerer så snart du ha fått tilbakemelding om at dataene er flyttet. 

 

Hjelpeguiden kan også startes via Hjelp-knappen RonnyAukrust_1-1675422599932.png i Payroll, og deretter "Hjelpeguider | For deg som kommer fra H&L | Sjekkliste etter flytting via Flyttefabrikken" eller "Hjelpeguider | For deg som kommer fra VL | Sjekkliste etter flytting via Flyttefabrikken".

 

RonnyAukrust_2-1675422811571.png

 

Utdypende sjekkliste etter Flyttefabrikken

Du finner også et utdypende brukertips for sjekkliste etter Flyttefabrikken i denne brukerartikkelen.

 

Kontroll ved første lønnskjøring

Det er viktig å benytte god tid på de første lønnskjøringene, både for å sikre et korrekt lønnsgrunnlag til kunde, men også for å føle trygghet i nytt system. Dersom våre anbefalinger til hvilke kunder som bør flyttes først, følges, bør de første kundene ha en enkel lønnskjøring slik at du kan bruke mer tid på å forstå sammenhengen i modulene og automatikken. Vi anbefaler at du kontrollerer lønnsgrunnlaget mot det siste lønnsgrunnlaget i det forrige systemet slik at du enkelt kan se om det finnes store avvik. Vi anbefaler også at du kontrollerer regnskapsbilaget, slik at du ser at de ulike lønnspostene går mot korrekt konto i regnskapet.

Fagkonferansen
Aktuelt brukertips
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"