Mijn Communities
Help
Gijs-van-Donkersgoed
CONTRIBUTOR **

Uitvoercode 02001 Gemiddelde ORT maandelijkse te berekenen, behalve als 02445 : 1 aanwezig is.

door Gijs-van-Donkersgoed
Status: Gerealiseerd

Uitvoercode 02001 Gemiddelde ORT maandelijkse te berekenen, behalve als 02445 : 1 aanwezig is dan die van de vorige maand nemen, en dat resultaat dan ook te laten zien op de loonstaat.

Net als nu ook al plaatsvindt bij uitvoercode 02196 Gem. urn ORT uur.

Dat is bijvoorbeeld handig bij nagekomen ziekteuren/ziektedagen over vorig jaar, omdat die invoercodes niet kunnen worden herrekend. Dan hoeven we in ieder geval het gemiddelde ORT uitv.code 02001 niet handmatig uit te rekenen.

 

 

Afwijkend periodegemiddelde bij gemiddelde ORT laten bepalen door Gemal (2438/2594) (PRG-I-214)  

6 Opmerkingen
door Niek Grupstra
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

We nemen deze wens op in onze actielijst. Wanneer er een concreet moment gepland is voor de implementatie dan laten we dat weten middels een update op deze locatie.

Gijs-van-Donkersgoed
CONTRIBUTOR **
door Gijs-van-Donkersgoed

@Niek Grupstra Misschien kan dit door jullie worden meegenomen in mijn aanvraag #33456331 (jullie workflow 4536674) en/of  mijn aanvraag #33456178 (jullie workflow 4536674) "Onjuiste berekening gem. BRD (uvc 02010) en ORT (UVC2001) icm ivc 02445 waarde 1".

door Niek Grupstra

@Gijs-van-Donkersgoed 

Bedankt voor je tip, maar helaas is het niet mogelijk om dergelijke wijzigingen even snel mee te nemen.

 

Er is een strikte scheiding tussen meldingen en wensen vanwege diverse redenen: 

  • Bij meldingen is er echt iets fout in de functionaliteit die we pretenderen aan te bieden. Er is een SLA afgesproken voor het oplossen van deze fouten en die leven we na, dat geeft extra urgentie aan meldingen. Bovendien zijn meldingen doorgaans binnen één module (Gemal in dit geval) op te lossen.
  • Bij wensen is er een behoefte aan extra functionaliteit die we nog niet aanbieden en die niet noodzakelijk is om te voldoen aan wet- en regelgeving. Daar zijn geen contractuele afspraken over gemaakt en in die zin is er minder urgentie. Bovendien is er bij de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit vaak wel afhankelijkheid tussen Youforce modules. We moeten dan intern een moment afstemmen waarop we kunnen leveren, zodat alle modules gezamenlijk correct werken. Dat vergt meer tijd.
door Niek Grupstra
Status changed to: Status: Ingepland

De realisatie van deze wens is gepland voor release 2024-04. In de release notes wordt een uitgebreide toelichting gegeven.

Gijs-van-Donkersgoed
CONTRIBUTOR **
door Gijs-van-Donkersgoed

Bedankt @Niek Grupstra 

door Niek Grupstra
Status changed to: Status: Gerealiseerd