Mine områder
Hjelp

Avstemmingsmappe

av Arve Polden Levåg
Status: Ikke prioritert

Me ynskjer at det vert oppretta ein funksjon for uttrekk av dokumentasjon i frå P&Å lik avstemmingsmappefunksjonen i Finale Avstemming/Årsoppgjør. Pr. no er rapportfunksjonen i P&Å mangelfull, då alle vedlegg som er lasta opp under avstemming vert skriven ut som PDFar. Dette er ikkje formålsteneleg med tanke på store excelark og liknande som revisor skulle ha behov for å få i sin opphavelege format. Difor ynskjer me å kunne laste ned ei eiga zippa mappe som inneheld alle rapportar i P&Å og alle vedlegg i sitt opphavelege format som me vidare enkelt kan dele med revisor. Etter vår meining hastar dette å få på plass, då dette vil medføre mykje meirarbeid med tanke på å få delt alt me skal med revisor på ein måte dei vil akseptere ila våren. 

 

3 Kommentarer
av Fredrik Harto
Status changed to: Status: Åpen Idé

Det skal ikke være behov for en avstemmingsmappe slik som finnes i Finale Avstemming.

Årsaken er at en revisor skal kunne få lesetilgang til en klient, og på den måten få tilgang til alle avstemminger som ligger i Periode @ År.

av Fredrik Harto
Status changed to: Status: Ikke prioritert
 
Grensen57
CONTRIBUTOR *
av Grensen57

Dere bør kontakte revisorforeningen og avklare rundt dette. De fleste revisorer ønsker ikke å forholde seg til mange avstemmings- / dokumentasjonsprogram, og derfor er dette et problem. Vi sitter med et komplett avstemmingsprogram som vi ikke (lett) kan dele med omverdenen.

 

Da har dere 2 alternativ:

1. Ta en gjennomgang med revisorforeningen og avstem hvordan samarbeidet skal gjennomføres

2. Opprett mulighet for å opprette en ZIP fil som kan sendes til revisor.

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"