cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
My Areas

Sign in

Sign in or create a new user to get relevant areas automatically added to your areas.

Käyttövinkit

Sort by:
updated by Emmy Kurjenniemi VISMA ‎15-07-2020 10:37
Kun asiakas vie hiiren osoittimen kuvan päälle, suurennetaan kyseinen kuvan alue.
View full article
updated by Emmy Kurjenniemi VISMA ‎15-07-2020 10:27
Hyödynnä banneria, jotta saat sivustolla vierailevien käyttäjien huomion kiinnitettyä.
View full article
updated by Emmy Kurjenniemi VISMA ‎27-05-2020 12:31
Tekstin linkittäminen   1) Maalaa haluamasi sana ja klikkaa oikeaa yläkulmaa, jossa on linkin kuva. 2) Tämän jälkeen voit valita, miten haluat linkittää:   Sisäinen sivu = mikä tahansa sivu Visma Verkkokaupassa tai Kotisivuilla. Esim. yhteydenottosivu, tuotesivu ym. Ulkoinen sivu = mikä tahansa sivu internetissä, esimerkiksi www.passeli.fi. Jos sinulla on PDF-esite, linkitä se ulkoisena sivuna. Tuote = mikä tahansa tuote Visma Verkkokaupassa Sähköposti = avaa sähköpostinäkymän asiakkaallesi. Kirjoita tähän osoite, johon haluat yhteydenottojen tulevan.   Muista tallentaa!   Kuvan linkittäminen   1) Vie hiiri kuvan päälle ja klikkaa muokkaa kuvaa   2) Tämän jälkeen voit valita, miten haluat linkittää:   Sisäinen sivu = mikä tahansa sivu Visma Verkkokaupassa tai Kotisivuilla. Esim. yhteydenottosivu, tuotesivu ym. Ulkoinen sivu = mikä tahansa sivu internetissä, esimerkiksi www.passeli.fi. Jos sinulla on PDF-esite, linkitä se ulkoisena sivuna. Tuote = mikä tahansa tuote Visma Verkkokaupassa Sähköposti = avaa sähköpostinäkymän asiakkaallesi. Kirjoita tähän osoite, johon haluat yhteydenottojen tulevan.   Muista tallentaa!    
View full article
updated by Emmy Kurjenniemi VISMA ‎13-11-2019 09:52
Suunnittele kotisivusi ajatuksella, ja pääset vähemmällä vaivalla.
View full article
updated by MarkusJokela VISMA ‎26-10-2018 12:41
Olet ehkä huomannut että Google kartta on kadonnut sivuiltasi. Alla on yleisempiä kysymyksiä ja vastauksia tähän asiaan liittyen, että miksi tämä on kadonnut ja mitkä syyt katoamisen taustalla on.   Mihin Google Maps on kadonnut sivuiltani? Maanantaina 29.10.2018 Google Maps -elementti poistui Visman verkkokauppa ja kotisivu -alustoilta.  Google teki isoja muutoksia palveluiden hinnoitteluun, jonka johdosta Google Maps ominaisuutta ei voida tarjota enää kotisivu tai verkkokauppa -alustallamme samalla tapaa kuin ennen. Google Maps elementin voi kuitenkin yhä aktivoida näkyviin uudelleen, mutta se edellyttää sinulta Google tiliä ja Google Maps API-avaimen noutoa.   *** Miksi tämä muuttui? Jos emme olisi tehneet tätä muutosta, niin olisimme olleet tilanteessa jossa meidän olisi pitänyt nostaa alustamme hintoja. Emme kuitenkaan halunneet tätä tehdä asiakkaillemme.   *** Miten saan Google Mapsin uudelleen näkyviin sivullani? Raahaa Google Maps elementti uudelleen sivupohjaasi. Google Maps elementin asetuksista löydät välilehden Google kartta API-avain. Voit lisätä oman API-avaimesi ja tallentaa muutokset. Tämän jälkeen Google Maps näkyy taas sivuillasi.    *** Miten saan Google Maps API-avaimen?   Sinun pitää siirtyä Google Maps Platform -sivustolle, johon löydät suoran linkin Google kartta API-avain välilehdeltäsi. Tarvitset Google tilin kirjautuaksesi palveluun.    1. Klikkaa sivustolta Get started painiketta 2. Aktivoi Google Maps Platform valitsemalla Maps ja Places 3. Lisää verkkosivustosi nimi kohdassa Select or create project 4. Jatka luomalla Googlen laskutustili Googlen ohjeiden mukaisesti 5. Syötä annettu API-avain sivustosi Google Maps elementin Google kartta API-avain välilehdelle   *** Maksaako tämä jotain?   Palvelu on maksullinen ja löydät hinnoittelun Google Maps Platformin sivuilta. Mutta tämän artikkelin kirjoitushetkellä (26.10.2018) Google on kertonut lisäävänsä 200 dollarin edestä veloituksetonta käyttöä kuukausittain tämän kartan näyttämiseksi. Eli kyseessä ei ole kertaluontoinen lisäys vaan kuukausittainen jatkuva lisäys. Konkreettisesti tämä tarkoittaa sitä että peruskäytöllä tämä summa riittää helposti Google kartan näyttämiseksi sivustolla. 200 dollarilla voidaan näyttää Google karttaa jopa 100 000 kertaa kuukaudessa sivustosi vierailijoille.   Me emme veloita palvelusta mitään eli kyse on pelkästään Googlen hinnoittelumallista.  
View full article
by Emmy Kurjenniemi VISMA
Luo näyttävä slideshow eli vaihtuva kuva verkkosivuillesi.
View full article
updated by Emmy Kurjenniemi VISMA ‎18-10-2018 10:51
Taulukko Visma Verkkokaupassa/Visma Kotisivuilla
View full article
updated by Emmy Kurjenniemi VISMA ‎10-07-2018 11:51
Artikkelissa opetetaan eri kieliversioiden tekeminen.
View full article
updated by Emmy Kurjenniemi VISMA ‎28-06-2018 10:18
Teema vaikuttaa mm. fontteihin eli kirjaisimiin, väreihin ja taustakuviin. Katso ohjeet, miten vaihdat teeman.
View full article
updated by Emmy Kurjenniemi VISMA ‎26-06-2018 15:16
Sait kesäkuussa 2018 Visma Kotisivuihisi ja Verkkokauppaan päivityksen, jonka myötä vanhempien teemojen tukeminen päättyy.
View full article
by Emmy Kurjenniemi VISMA
Oman logon tai muun bannerin asettaminen sivuille.
View full article
by Emmy Kurjenniemi VISMA
5 vinkkiä kotisivujen ja verkkokaupan visuaaliseen ilmeeseen
View full article
updated by Emmy Kurjenniemi VISMA ‎19-10-2017 12:10
Mitä tehdä, kun YouTube-videon linkitys ei toimi?
View full article
by Emmy Kurjenniemi VISMA
Tuotteiden ja tuoteryhmien muodostaminen verkkokaupassa.
View full article
by Emmy Kurjenniemi VISMA
Käydään läpi sivupohjan eli ulkoasun muuttaminen ja merkitys.
View full article
by Emmy Kurjenniemi VISMA
Yhteydenottolomakkeen luominen on helppoa ja nopeaa.
View full article