avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Gratis bistand til å komme i gang med Visma.net Autopay

Aktivering i artikkel 755 riktig str.jpg

 

 

Visma.net AutoPay gir deg full integrasjon med din bank, slik at du kan ta hånd om inn- og utbetalinger direkte i økonomisystemet.

 

Istedenfor å logge inn og ut av nettbanken, kan du i dag administrere hele betalingsflyten direkte fra økonomisystemet. Med Visma.net Autopay sendes alle data knyttet til inn- og utbetalinger automatisk frem og tilbake mellom økonomisystemet og din bank. Du trenger verken å laste opp filer med betalinger i nettbanken din eller laste ned filer med betalingsstatus fra nettbanken.

Løsningen sørger for enkel, sikker og rask betalingsformidling, og du sparer tid og penger ved å eliminere tidkrevende manuelle oppgaver.

Vi hjelper deg gjerne med å komme i gang

Uansett om du ønsker å starte med Visma.net Autopay, eller ønsker overgang fra Autopay 3 til Visma.net Autopay så kan vi hjelpe deg.

 

Hvem er vi? Jo, vi er et Aktiveringsteam i Visma som veileder deg gjennom oppsett av Visma.net Autopay helt kostnadsfritt via telefonen. Dette tar som regel 20 minutter. Send en e-post til aktivering@visma.com med følgende informasjon på firma du ønsker å aktivere:

 

  • Firmanavn
  • Firmaets organisasjonsnummer
  • Bruk gjerne emnefelt: Hjelp til Visma.net Autopay - “Bedriftsnavn”

 

Aktiveringsteamet vil så ta kontakt med deg for å avtale tid.