avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til fagområdet Lønn & HR

Finn informasjonen du trenger om faget Lønn & HR - innenfor alt fra a-melding, til skatteregler, til satser og beløpsgrenser. Snakk med andre som jobber med lønn & HR, og finn nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Hvordan ville dere utbetalt sykepenger til en ansatt som er 80% sykmeldt?Når jeg legger inn 20% lønn, feriepenger og trekk for 25 feriedager går den ansatte nesten i kr 0,-.Dette fordi den ansatte var 100% sykmeldt 5 mnd i 2017, som da har påvirket feriepengegrunnlaget, da vi ikke utbetaler lønn etter arbeidsgiverperioden.Den ansatte har da mulighet til å motsette seg å ta ut full ferie, og kun det antall dager som feriepengene fra arbeidsgiver og NAV dekker...?Vi vet at den ansatte (mest sannsynlig) er tilbake i full jobb i august og skal da ta ut 3 uker ferie.Noen som har erfaring med dette, og vet hva som blir mest riktig å gjøre?
En av våre ansatte fikk noen stygge riper i glasset på databrillene. Har vært hos optiker og tatt ny synstest og fått nye glass. Skal han få dette dekket trekkfritt?
Bli oppdatert på det siste innen regler og lønnssystem
Fra 1. juli i år endres reglene for foreldrepengeperioden. Stønadsperioden skal nå deles i tre like deler.
For ansatte som har skattekort tabell, er det viktig at du velger riktig tabelltype når du skal beregne forskuddstrekk i forbindelse med utbetaling av feriepenger.
Les om elefanten i rommet