Mijn Communities
Help
Lieke Sterk Huis
ACTIVE CONTRIBUTOR *

Notificatie bij controle declaraties in de App

door Lieke Sterk Huis

Is het mogelijk dat een teamleider/manager bericht krijgt als er een controle van bijvoorbeeld een declaratie in de App nodig is? Kan dit bijvoorbeeld d.m.v. een e-mailbericht of andere notificatie?

4 ANTWOORDEN 4
Marcel Bouman
CHAMPION **

door Marcel Bouman

@Remco te Ronde  Wat is momenteel de status van de ontwikkeling van de push-notificaties? En dan, naast de notificaties voor afgewezen declaraties aan medewerker, ook bijvoorbeeld notificaties voor MGR's als er nieuwe taken in hun inbox staan.

door Remco te Ronde

Hoi @Marcel Bouman,

 

Op dit moment testen we de laatste onderdelen van de 'push notificaties'. Alles moet natuurlijk goed werken op Android and iOS (Apple). Ook bijvoorbeeld als je een 'push-melding' ontvangt als je de app al open hebt. Als we alles gereed hebben zullen we een bericht in nieuws plaatsen. 

 

Wat betreft een 'push-notificaties' voor managers bij het goedkeuren van een declaratie hebben wij onze twijfel. Intern zijn we dit al een tijdje aan het testen. De ene collega vindt dit fijn, de andere wordt gek van het aantal  'push-notificaties'. Daarom gaan we aan onze pilot-klanten voorstellen welke organisatie dit zou willen gaan testen met zijn/haar managers. Op 6 september hebben we weer ons 2-maandelijks overleg met de pilot-klanten en dan zullen we vragen. Want deze groep pilot-klanten krijgt altijd als eerste toegang tot nieuwe functionaliteiten en helpt ons enorm in de ontwikkeling van de Youforce app & desktop.

Groet,

Remco te Ronde

Hoi @Marcel Bouman (en alle andere geintresseerden),

 

Goed nieuws, push meldingen is nu ook live. Lees er alles over in het nieuwsbericht:

Push notificatie beschikbaar in Youforce app versie 1.7.0

Groet,

Remco te Ronde
Goedgekeurde oplossing
Remco te Ronde
VISMA

door Remco te Ronde (Bijgewerkt ‎31-05-2022 16:20 door Remco te Ronde VISMA )

Hallo @Lieke Sterk Huis ,


In de komende weken zullen we een eerste versie van de Inbox-functionaliteit uitbrengen. Daar ontvangen managers en medewerkers berichten en taken, bijvoorbeeld wanneer een declaratie moet worden goedgekeurd.


Daarnaast werken we hard aan de ontwikkeling van push-notificaties af. We zullen ze binnenkort ook vrijgeven. Werknemers krijgen direct op hun smartphone een melding wanneer een declaratie wordt afgewezen.

Van beiden zie je hieronder een voorbeeld

 

Voorbeeld van inbox

simulator_screenshot_3DA0149A-122E-4516-9D9A-E2974E1771FA (1).png

 

Voorbeeld van push melding

Push.PNG

Groet,

Remco te Ronde