Mijn Communities
Help
michielnieuwenhuijsen
CONTRIBUTOR **

Berekende diensttijden ophalen via rapportages

door michielnieuwenhuijsen
Status: Realisatie waarschijnlijk

Wij lopen tegen de beperking van het overzicht Persoonsgegevens > Overzichten > Diensttijden Jubileumoverzicht aan om maar 5 jaar vooruit te kunnen kijken. In de berekeningen van de voorziening jubilea verplichtingen hebben wij altijd 10 jaar vooruit gekeken, en dat levert nu problemen op. Wij begrijpen dat die 5 jaar een beperking is in de OLAP berekeningen.

 

Een tussenoplossing zou zijn om de berekende diensttijden zoals die bij Persoonsgegevens > Persoonlijk staan via de rapportages voor alle medewerkers binnen het bedrijf op te kunnen vragen, zodat wij in Excel op basis hiervan zelf kunnen rekenen:

michielnieuwenhuijsen_0-1707991686692.png

Of zie ik iets over het hoofd, en is dit al mogelijk? Ik kan wel een overzicht van alle diensttijden van alle medewerkers opvragen, maar i.v.m. alle overlappende periodes binnen die overzichten kunnen wij hier geen goede berekening mee maken.

 

Het overzicht Overzichten > Organisatie > Overzicht per dienstjarencategorie is helaas ook geen oplossing voor ons, omdat hier niet kan worden gekozen voor Onderwijs/Ambtelijk/Bestuurlijk.

 

6 Opmerkingen
Nico vander Bent
CHAMPION ***
door Nico vander Bent

hier lopen wij ook tegen aan! Wij kijken zelf 25 jaar vooruit voor het bepalen van de voorziening

Nbastiaanse
CHAMPION *
door Nbastiaanse

Dit is voor ons ook echt een must. We hebben enorme problemen met de jaarrekeningen omdat die totalen niet te exporteren zijn. Graag deze secties aan eigen overzichten toevoegen zodat wij de totalen gewoon kunnen exporteren en zelf aan de slag kunnen. De gegevens worden getoond en zijn dus beschikbaar, kan nooit heel lastig zijn om toe te voegen aan de overzichten.

door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor je idee.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je idee krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je idee al dan niet op de backlog opnemen. We zullen je via dit idee op de hoogte houden van de status.

Toelichting mbt de statussen vind je ook in FAQ

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Je idee heeft de status "realisatie waarschijnlijk" gekregen, daarmee is het op de Roadmap geplaatst onder nummer 5911

 

Dat het op de Roadmap staat betekent niet dat het verzoek altijd op korte termijn kan worden ingepland. Het aantal ideeen is vele malen groter dan we kunnen realiseren waardoor het best nog lang zou kunnen duren voordat uw idee ingepland kan gaan worden. Voor meer informatie over deze en andere statussen verwijzen we je graag naar de FAQ

 

We gaan dit naar verwachting niet in de OLAP oplossen op termijn maar gaan onderzoeken wat de mogelijkheden zijn mbt Excel en export van data. De verwachting is dat we dit niet op korte termijn gaan inplannen gezien andere prioriteiten 

Johan Wiggerink
CONTRIBUTOR **
door Johan Wiggerink

Hoi Rene,

 

Gezien de vele kudos verzoek ik je om dit  toch dit jaar op de roadmap op te nemen zodat we in 2025 de voorziening inzake de jubileumgratificatie eenvoudig kunnen berekenen!

door Rene van Jole

Ha Johan 

 

Dat gaat dit jaar helaas niet meer lukken er zijn andere onderdelen zoals ik ook heb gepresenteerd die meer prio hebben voor dit jaar 

 

Gr Rene