annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Værd at vide om lønkompensation og COVID-19 refusion

af CamillaJeppesen

Regeringen har de sidste par uger løbende udsendte en række hjælpepakker, der skal få det danske erhvervsliv godt igennem corona-krisen. Det kan dog være svært at bevare overblikket over de mange tiltag og muligheder. Vi har derfor samlet en række af de mest nyttige links og informationer til søgning af COVID-19 refusion og lønkompensation. Husk, at du også altid er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i forbindelse med jeres lønhåndtering vedrørende Corona.  

 

COVID-19 refusion

Som en del i Regeringens nødpakke er det nu muligt at søge refusion fra medarbejderens første sygedag, såfremt der er tale om fravær og sygdom relateret til Corona. Lovændringen gælder med tilbagevirkende kraft fra den 27. februar og til den første januar 2021.

 

Vi står klar til at håndtere din refusionssøgning. Det eneste, du skal gøre, er at registrere fravær på den nye fraværskode, så klarer Vismas refusionsteam resten. Læs mere om, hvordan du kan få gratis hjælp her.

 

Find de mest stillede spørgsmål og svar om COVID-19 refusion her.

 

Sådan registrerer du COVID-19 sygdom og fravær i Visma Løn.

 

Skabelon til tro og love erklæring findes nederst i denne artikel.

 

Ønsker du ikke, at Vismas refusionsteam skal håndtere jeres COVID-19 refusionssager, kan du på virk.dk læse mere om, hvordan du selv håndtere refusionssøgningen.

Lønkompensation

Som del af hjælpepakken til erhvervslivet kan I søge lønkompensation for medarbejdere, som er hjemsendt som følge af COVID-19. Lønkompensationen kan benyttes, hvis mindst 30 % af medarbejderne eller mindst 50 medarbejdere er hjemsendt. Du kan læse mere om, hvad der skal til for, at I kan søge lønkompensation her. 

 

Læs de mest stillede spørgsmål og svar om lønkompensation.

 

Sådan gør I...

Der er oprettet fraværskoder til brug for registrering af hjemsendte medarbejdere Visma Løn. 

 

Visma kan også hjælpe dig i ansøgningen om lønkompensation. Læs her, hvordan du kan få hjælp, og hvordan du nemt kommer i gang.

 

Hvis selv vil håndtere hele ansøgningsprocessen, kan du finde vejledning til oprettelse af en CSV-fi...