avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"

Store endringer på sykepengeområdet!

(updated by Monica Bremtun-Olaussen - VISMA ‎17-09-2018 11:06 )
Monica Bremtun-Olaussen -

Vi arrangerer nyhetskurs i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim slik at du kan bli oppdatert.

 

Fra 01. januar 2019 får vi en rekke viktige endringer på sykepengeområdet. For det første kommer det nye regler for hvordan sykepenger skal beregnes. De nye reglene gjelder både for arbeidsgivers beregning av sykepenger i arbeidsgiverperioden, og for NAVs beregning av sykepenger. I tillegg kommer den digitale inntektsmeldingen som skal erstatte dagens inntektsopplysningsskjema, denne må alle arbeidsgivere levere digitalt fra 01. januar 2019. Levering av inntektsopplysningsskjema på papir vil fra samme tidspunkt være historie.

 

På nyhetskurset gir vi deg en grundig gjennomgang av alle de nye reglene for beregning av sykepenger, samt en innføring i hvordan den nye digitale inntektsmeldingen skal fylles ut. Vi ser også nærmere på den digitale sykmeldingen og den digitale søknaden om sykepenger, og gir deg svar på noen av de mest stilte spørsmålene her.

 

De nye reglene for beregning av sykepenger vil ha stor betydning for alle arbeidsgivere. For arbeidsgivere som forskutterer sykepenger er det f.eks. viktig å sette seg inn i det nye regelverket for å sikre at det dere utbetaler i sykepenger og den refusjonen dere forventer å få fra NAV samsvarer.

 

Les mer om hva vi gjennomgår på dette tidsaktuelle kurset, og meld deg på.