Redaktörer
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Välkommen till moderator- och redaktörssidan. Här hittar du all information, användartips och riktlinjer för dig som är moderator/redaktör här i Visma Commerce AB's Community.
Senaste inlägg

När ni skriver nyheter i community finns det tre fält att fylla i;Artikelämne, Smakprov samt huvudtext. Artikelämne är rubriken, smakprovet är ingress. Ingressen är de ord som syns när inlägget kommer upp i nyhetsflödet och är till för kort förklara vad inlägget handlar om. Så ta första meningen eller formulera en egen ingress 10-15 ord för bästa resultat Klicka på bilden nedan för ett exempel.
1. Bildstorlek för tydlig bild För att bilden som visas i listan över publicerade inläggen ska bli tydlig behöver ni välja ”Medelstor, inte "Liten", vid uppladdning av bild. Om ni väljer Liten blir resultatet följande: Om ni istället väljer Medelstor: 2. Små ikoner För att få små ikoner behöver de göras om så att det vita utrymmet till höger och vänster om ikonen blir större. Om ikonen laddas upp som den är kommer den att justeras av systemet så att den fyller ut utrymmet i bredd, vilket gör att den blir väldigt stor.Enklast görs det i ett bildprogram. Har själv använt Snagit, men antar att alla inte har det. Har kommit fram till att en bredd på 399 pix och en höjd på 133 pix blir bra. Så här gjorde jag: Laddade ner önskad ikon i full size Ordnade en vit bild med angivna mått (width 399 pix och height 133 pix) Justerade ikonen i ett bildprogram (Snagit) så att den blev 133 pix hög Klistrade in ikonen i mitten av den vita bilden och sparadeResultat: