Mijn Communities
Help

Software & Services YouServe

Sorteren op:
Mededeling   In de vorige release hebben we 2 nieuwe functionaliteiten gemaakt vanuit de wensen van de klanten. Dit betreft de onderstaande 2 aanpassingen die betrekking hebben op automatische berekening rondom het verlof. Helaas zijn we erachter gekomen op basis van een aantal tickets dat bepaalde instellingen en gebruik van de verlofregistratie voor grote problemen heeft gezorgd. Om te voorkomen dat deze problemen groter worden en steeds meer klanten hier heel veel werk extra aan hebben, hebben we besloten dit terug te draaien.   Op 18 juli hebben we dit met een fix teruggedraaid, waarbij de werking weer terug is gezet als voor de release van juli. Dit betekent concreet dat het verlof na uitdienst en na een wijziging van het werkpatroon weer handmatig aangepast dient te worden. We gaan de komende tijd druk aan de slag, met de voorbeelden van de diverse tickets, om deze aanpassingen alsnog volledig werkend uit te rollen.   Uit dienst - Beëindigen verlof en herrekenen verlofsaldo  Opgenomen verlof wordt aangepast na wijziging van het werkpatroon 
Volledig artikel weergeven
18-07-2024 21:59
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 112 Weergaven
UPDATE: 5-7-2024 09:00 uur Alle achterstanden rondom onderstaande processen zijn gisterenavond ingelopen en er zijn geen wachtrijen meer.   UPDATE: 4-7-2024 16:00 uur   De achterstanden van onderstaand proces zijn vandaag een behoorlijk deel ingelopen. Op basis van wat wij zien wat er vandaag reeds is afgehandeld is de verwachting nog steeds dat dit allemaal vanavond is afgehandeld.  We blijven de processen ook vanavond monitoren en zullen zodra dit is ingelopen hier een update geven.   4-7-2024 8:00 uur:   Tijdens de afgelopen release hebben wij functionaliteit naar productie gebracht met betrekking tot het verwijderen van verlofaanvragen na uitdiensttreding. Gisteren hebben wij hierin een fout gevonden, welke inmiddels is verholpen. Echter constateren wij dat de processen die worden gestart na het uitdienst melden van een medewerker enige vertraging hebben opgelopen.   Dit betreft bijvoorbeeld het aanmaken van een transitievergoeding en het verwijderen van verlofaanvragen na een uitdienstdatum.   Wij verwachten dat al deze processen aan het einde van deze dag zullen zijn afgehandeld. Uiterlijk begin van de middag volgt een update over deze verstoring.
Volledig artikel weergeven
04-07-2024 08:04 (Bijgewerkt op 05-07-2024)
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 311 Weergaven
Update: Verstoring Youforce - 27 juni 2023 - 14:00 uur Onze leverancier heeft een oplossing aangeboden waardoor de capaciteit terug is op niveau.  Dit zorgt ervoor dat de performance problemen verholpen zouden moeten zijn. We zullen de performance blijven monitoren.   Mocht je nog tegen performance problemen aanlopen, willen wij je vragen om contact op te nemen met jouw contactpersoon binnen onze organisatie. Update: Verstoring Youforce - 27 juni 2023 - 11:55 uur Onze leverancier werkt momenteel aan een definitieve oplossing. Er is een back-up voorzien waardoor inloggen weer mogelijk is, maar deze back-up heeft niet dezelfde capaciteit. Dit kan leiden tot performance problemen. We zullen uiterlijk om 14 uur opnieuw communiceren via dit bericht. Update: Verstoring Youforce - 27 juni 2023 - 10:55 uur Uit het onderzoek blijkt dat er een verstoring plaats heeft gevonden bij onze netwerkleverancier. De oorzaak van de verstoring is gevonden en er wordt momenteel met de hoogste prioriteit gewerkt aan een oplossing. Zodra er een oplosstreeftijd bekend is, zal deze worden gecommuniceerd via dit bericht. Voor 12 uur zullen we een nieuwe update plaatsen. Update: Verstoring Youforce - 27 juni 2023 - 10:30 uur Het onderzoek is voortgezet en er wordt met de hoogste prioriteit gewerkt aan een oplossing. Helaas op dit moment nog zonder resultaat. We zullen om 11:30 uur een nieuwe update plaatsen. Verstoring Youforce - 27 juni 2023 - 09:15 uur Momenteel ervaren wij en onze klanten issues met het bereiken van onze inlogpagina. We zijn hard bezig om deze issues op te lossen. De melding die je krijgt is 'This site can't be reached'. Daarnaast verwachten wij ook dat alle onderliggende modules worden geraakt. We zijn hard aan het werk om dit probleem op te lossen. We zullen jullie informeren via dit Community Bericht.    
Volledig artikel weergeven
27-06-2023 09:22 (Bijgewerkt op 27-06-2023)
  • 0 Antwoorden
  • 12 kudos
  • 1851 Weergaven