Minun alueeni
Apu
Jenni I
CONTRIBUTOR *

Työaikaryhmä, jonka työaikaa ei seurata?

tekijä Jenni I

Hei! Meillä olisi tarve työaikaryhmälle, jonka ei tarvitse kirjata työtunteja. Osan tulisi olla esihenkilöitä, osan ei. Heillä tulisi olla lomasaldot oikein ja mahdollisuus lisätä lomia ja poissaoloja. Kuitenkaan työaikaa ei tarvitse seurata, eikä saldoa kartuttaa. Heille ei pitäisi tulla ilmoituksia puuttuvista työaikakirjauksista, kuten muille käyttäjille. Miten tällaisen voisi toteuttaa Visma Entryssa?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Jesse Piirainen
VISMA

tekijä Jesse Piirainen

Hei Jenni,

 

tämä onnistuu niin, että luot uuden työaikaryhmän --> menet saldojen yleisasetuksiin (eli ei työaikaryhmää valittuna) --> valitset "älä laske saldoja" kohtaan kyseisen työaikaryhmän --> tässä välissä voit käydä jossain toisella raportilla(työajat,poissaolot tjs), että asetukset tallentuvat. Nyt saldoasetukset ovat laitettu kuntoon.

 

Takaisin asetukset --> valitset kyseisen työaikaryhmän vasemmasta yläreunasta alasvetovalikosta --> menet poissaolot kohtaan ja katsot, että heillä on kaikki halutut poissaololajit lisättynä mm. tuo mainittu vuosiloma.

 

Vuosilomasaldot saat käytyä laittamassa kuntoon menemällä poissaolot --> lomalaskuri --> sieltä suodatat kaudella 2022 (eli vielä meneillään oleva kausi) --> kynällä käyttäjän kohdalta voit syöttää tällä hetkellä olevan vuosilomasaldon. Suosittelen kuitenkin syöttämään vuosilomasaldot vasta 1.4 jälkeen kaudelle 2023, kun uusi lomakausi alkaa ja tarkistaa, että aiemmille kausille ei ole jäänyt vanhoja saldoja. Näin lomalaskuri saadaan rullaamaan ja saldot katsottua kaikille oikein.

 

Ilmoitukset riippuvat siitä, että mitkä ilmoitukset teillä on käytössä.

 

"Ilmoitus, jos työaikaa ei ole lisätty" --> Lähetysajankohta lasketaan käyttäjän normaalista työaikarytmistä = Jos he eivät merkkaa työaikaa, niin ilmoitusta ei tule.

 

"Lähetä muistutus käyttäjälle, kun työpäivän tuntimerkinnät ovat vähemmän kuin kyseisen työpäivän oletuspituus." --> Tämä tulee kyseisen työaikaryhmän oletuspäivän pituudesta. Jos teillä on tämä ilmoitus käytössä, niin käy vielä laittamassa kyseisen työaikaryhmän oletuspäivien pituudeksi 0. Tämän pääset tekemään menemällä vasemmalta palkanmaksu --> ylhäältä työpäiväkalenteri välilehti --> valitset työaikaryhmän --> muutat ma-pe jokaisen päivän erikseen kynän kohdalta niin, että päivän pituus = 0.

 

Mikäli näistä jäi jotain kysyttävää tai voimme olla jotenkin muuten vielä avuksi, niin laita meille viestiä sovellustukeen sovellustuki@visma.com

 

Mukavaa alkavaa kevättä! 🙂

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.