avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Integrasjon med Visma.net ERP

16-08-2017 13:46
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 1181 Visninger

Oppstartsveiviser

 

Dersom du allerede har Visma.net ERP når du starter opp med Payroll/Employees, vil du i oppstartsveiviseren få overført dine kostnadsbærere (dimensjoner):

 

Opsstartsveiviser 1.PNG

 

Kostnadsbærere (dimensjoner) eies nemlig av Visma.net ERP og synkroniseres automatisk til Employees. Dimensjoner bør da derfor administreres i Visma.net ERP for å sørge for at begge systemer inneholder like verdier.

 

Etter at veiviseren er avsluttet, finner du oversikten over dimensjonene i menyen “Innstillinger > Dimensjonsdefinisjoner/definisjonsverdier”.

 

Dimensjonsverdier 2.PNG


I oppstartsveiviseren kan du i steget “Rapportering” velge eksportformatet “Visma.net Financials”.

 

Kontering 3.PNG 

Regnskapsfilen som genereres i Payroll må ha dette formatet for å kunne importeres til Visma.net ERP. Denne innstillingen finner du også i menyen “Innstillinger > Selskapsinnstillinger > Kontering, når veiviseren er avsluttet.

 

Kontering 4.PNG

Hovedbokskontoer

 

Når det gjelder hovedbokskontoene så har både Visma.net Financials og Visma.net Employees egne oppsett av hovedbokskontoer slik at brukeren må manuelt synkronisere hovedbokskontoene mellom disse systemene. Hvis hovedbokskonto er opprettet i Visma.net Financials, må de opprettes manuelt i Visma.net Employees og knyttes til kontotyper. Uten å synkronisere (ha like kontoplaner) kan ikke brukeren sende regnskapsfilen fra Visma.net Payroll til Visma.net Financials.


Sende regnskapsfil

 

Når en lønnskjøring er opprettet, kan du sende regnskapsfilen til Visma.net ERP fra lønnskjøringen i steget “Betaling og rapportering”.

Vi anbefaler at lønnskjøringen er ferdig kontrollert og at betalingen er bekreftet, før regnskapsfilen blir sendt. Da kan du nemlig være sikker på at alle resultatene fra lønnskjøringen er med i filen.

 

Trykk på “Send” for å sende regnskapsfilen:

 

Send regnskapsfil 5.PNG

 

Merk: Hvis du forsøker å sende regnskapsfilen til Financials og kontoer/dimensjoner mangler, vil du få en feilmelding.

 

Statusen endres da til “Sender”:

 Sender 6.PNG

 

Etter at du oppfrisker siden, vil statusen endres til “Sendt”:


Sendt regnskapsfil 7.PNG

I Visma.net ERP

 

Etter sending av regnskapsrapporten, er regnskapsdataene synlige i Visma.net ERP som et ny bunt under Hovedbokstransaksjoner (GL301000).

Merk: bunten får status Balansert og må oppdateres for å ta effekt i regnskapet. 


Financials 8.PNG

Merk: MVA håndtering støttes foreløpig ikke. Hvis du har MVA på bilaget som importeres må dette legges på en midlertidig konto og korrigeres i Visma.net ERP.

Aktuelt brukertips