Minun alueeni
Apu

DigitalBooker käyttövinkit

Lajitteluperuste:
Katso video-ohje käyttöoikeuksien määrittelemisestä
Näytä koko artikkeli
30-09-2020 08:00 (Päivitetty 16-06-2022)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 519 Näytöt
Mikäli haluat että työntekijä/käyttäjä näkee kirjautuessaan Digital Bookeriin ainoastaan kalenterinäkymän ja sen varaukset, voit mahdollistaa tämän admin-käyttäjän oikeuksilla.   Oletetaan, että esimerkiksi hotellin yhteydessä on spa, ja halutaan että respan työntekijät pääsevät katsomaan span ajanvarauksia. Heille voidaan perustaa Admin-puolelle omat tunnukset, joilla he näkevät ainoastaan kalenterin ja varaukset, mutta eivät pääse muokkaamaan tai poistamaan varauksia.        Kun Admin-käyttäjä on perustettu, voit mennä Asetukset-välilehdelle -> Käyttöoikeudet. Täältä voit valita mitä kyseinen Admin-käyttäjä pääsee näkemään tai muuttamaan.     Voit helposti muuttaa työntekijöidesi Admin-oikeuksia vaihtamalla ylhäältä välilehdelle "Admin-käyttäjät". Jotta käyttäjä pääsee kirjautumaan Admin-puolelle, tulee hänellä olla vähintään yksi tähti. Admin-käyttäjä ei tarvitse olla työntekijä.  
Näytä koko artikkeli
16-08-2018 11:50 (Päivitetty 14-06-2022)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 696 Näytöt
DigitalBookerissa on useampi ominaisuus jolla voit tuoda tietoja tai viedä   tietoja ulos ohjelmasta erilliseen tiedostoon.
Näytä koko artikkeli
21-08-2018 15:18 (Päivitetty 06-06-2022)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 1256 Näytöt
Tarkista, että olet tehnyt nämä toimenpiteet.
Näytä koko artikkeli
18-04-2018 08:26 (Päivitetty 15-12-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 781 Näytöt
  Voitte liittää kuvan työntekijä profiiliin alla olevien ohjeiden mukaan.   Kohdasta Hallinta - Työntekijät Valitse työntekijä - Ei muokkaustilaan Klikkaa kuvasta ja tämän jälkeen voitte raahata tai noutaa tiedostosta kuvan Kuvan maksimi koko on 400x400 pikseliä     Muistattehan vielä lopuksi käydä Varausnäkymät-kohdassa valitsemassa -  Näytä työntekijöiden kuvat- Tallenna Jos käytössä useampia varausnäkymiä. Huomaattehan muokata kaikkiin varauskategorioihin näkyväksi työntekijöiden kuvat        
Näytä koko artikkeli
19-06-2018 09:25 (Päivitetty 22-10-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 635 Näytöt
Katso video-ohjeet työaikojen lisäämiseksi.
Näytä koko artikkeli
17-04-2018 12:19 (Päivitetty 11-10-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 666 Näytöt
Käyttäjillä on päällekkäisiä käyttäjätilejä. Työntekijä on linkitetty tiliin, joka ei sisällä käyttäjätunnusta ja/tai puhelinnumeroa, eikä hän saa viestejä järjestelmästä. Miten toimin?
Näytä koko artikkeli
18-04-2018 07:44 (Päivitetty 20-09-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 417 Näytöt
Pitääkö uudelle työntekijälle luoda ensin käyttäjätili ja lisätä hänet vasta sitten työntekijäksi?
Näytä koko artikkeli
18-04-2018 07:48 (Päivitetty 20-09-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 465 Näytöt
Poistin vahingossa työntekijän. Kuinka toimin?
Näytä koko artikkeli
18-04-2018 08:04 (Päivitetty 20-09-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 422 Näytöt
Anna työntekijälle työajat. Ajat avautuvat asiakaspuolelle työntekijän työaikojen perusteella.
Näytä koko artikkeli
18-04-2018 08:47 (Päivitetty 20-09-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 478 Näytöt
Tämä ei ole mahdollista. Työntekijän palvelut aukeavat varattavaksi työaikojen perusteella. Kaikki palvelut on/ei ole auki ajalla jolloin työntekijällä on/ei ole työajat.
Näytä koko artikkeli
18-04-2018 08:11 (Päivitetty 20-09-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 450 Näytöt
Milloin työntekijä tarvitsee työajat?
Näytä koko artikkeli
17-04-2018 12:48 (Päivitetty 20-09-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 433 Näytöt
Luo ensin yksi työntekijä palveluineen/tunteineen valmiiksi ja kopioi sitten hänen työtehtävänsä luodessasi seuraavaa työntekijää valitsemalla kohta "Kopioi työntekijältä".
Näytä koko artikkeli
17-04-2018 13:33 (Päivitetty 20-09-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 426 Näytöt
Etsi työntekijä kohdassa > Hallinta > Työntekijät ja klikkaa hänen nimeensä kohdassa Käyttäjätili. 
Näytä koko artikkeli
18-04-2018 08:09 (Päivitetty 13-09-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 402 Näytöt
Katso video-ohjeet, miten työaikoja toistetaan 
Näytä koko artikkeli
17-04-2018 12:15 (Päivitetty 13-09-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 416 Näytöt
Työntekijän valinnan voi poistaa kohdassa Hallinta > Varausnäkymät.
Näytä koko artikkeli
17-04-2018 12:03 (Päivitetty 13-09-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 424 Näytöt
Ei hätää - tiedot saadaan palautettua. Työntekijä on poistettu kohdassa Hallinta > Työntekijät. 
Näytä koko artikkeli
13-04-2018 14:48 (Päivitetty 13-09-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 476 Näytöt
Työntekijämme lopettaa, miten toimia?
Näytä koko artikkeli
18-04-2018 07:59 (Päivitetty 07-09-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 592 Näytöt
Työntekijän työajat määrittelevät milloin kyseisen työntekijän palvelut ovat varattavissa
Näytä koko artikkeli
26-04-2018 11:05 (Päivitetty 22-04-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 583 Näytöt
Voiko eri työntekijöillä olla eri palveluita?
Näytä koko artikkeli
18-04-2018 08:16 (Päivitetty 07-04-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 481 Näytöt