avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Hvordan opprette den ansatte som bruker i Visma.net Payroll

08-03-2018 11:06 (Sist oppdatert 27-09-2019)
  • 0 Svar
  • 1 Liker
  • 2016 Visninger
Dette brukertipset er en del av dokumentasjonen "Kom i gang med Payroll". Ønsker du å se alle stegene i oppstartsdokumentasjonen, klikk her.

 

For at ansatte skal få tilgang til Visma.net tjenestene må det lages en bruker for hver ansatt. Når dette er gjort, vil den ansatte få tilgang til Calendar, Expense og Payslip. Calendar er tjenesten hvor den ansatte registrerer sine timer og sitt fravær. Expense er reiseregningsmodulen i Visma.net hvor den ansatte kan registrere reiseregninger og utlegg, og Payslip er der den ansatte kan se lønnsslippen sin. Den ansatte kan også laste ned app’en «Employee» for å se lønnsslippen, og registrere timer og fravær. Før du kan opprette bruker, må du påse at det er fylt inn en e-postadresse til den ansatte under Employees / Oversikt / Ansatt / Person

epostemp.png

 

Når du har lagret epostadressen, får du opp knappen «Lag bruker» tilgjengelig nederst i bildet. Klikk på knappen for å opprette den ansatte som bruker. 

knapp.png

 

Du vil da få opp et varsel hvor du videre må klikke på "Aktiver" for å aktivere brukeren. 

varsel.png

 

Når du har laget bruker på den ansatte motta en epost med beskjed om å aktivere brukeren sin.

epost.png

Den ansatte vil bli tildelt følgende roller automatisk:

Absence User
Time User
Expense Regular User
Web Payslip User
Mobile Payslip User

Etter at brukeren er aktivert, kan den ansatte logge seg på Visma.net og får da tilgang til disse tjenestene Calendar, Expense og Payslip. 

 

Det anbefales at alle tjenestene er satt opp før du trykker på «Lag bruker» på de ansatte!

 

Merk.jpg

Merk! Dersom du har lagt inn flere epostadresser på den ansatte, f.eks. privat og arbeid, får du valg om hvilken epostadresse du vil opprette brukeren på.

 

 

Spørsmål til support

Den registrerte e-postadresse er feil, hvordan rette? - Gå inn i "Admin", fin aktuell bruker og korrigere til ønsket adresse. Denne endring vil automatisk bli overført til Payroll.

 

 

Aktuelt brukertips