peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

DigitalBooker käyttövinkit

Lajitteluperuste:
Varauskiellon asettaminen DigitalBookerissa.
Näytä koko artikkeli
16-04-2018 14:55 (Päivitetty 27-04-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 227 Näytöt
  Ryhmäposti lähetetään järjestelmän valikossa Käyttäjät. Valitse ensin ryhmä jolle haluat lähettää viestin (tai valitse koko asiakasrekisteri)*. Vasemmassa alakulmassa on ratasvalikko, josta löytyy toiminto "Vie käyttäjät" ja "Lähetä tekstiviesti". Voit valita kenelle ryhmän käyttäjistä lähetät viestin (kaikki/ hyväksyy varaustiedot /hyväksyy markkinoinnin). Kopioi sähköpostiosoitteet tässä ikkunassa ja tuot ne edelleen omaan sähköpostiohjelmaan tai Mailchimpiin. Tekstariviestin lähetät suoraan järjestelmästä.   *Jos haluat lähettää kohdistettuja viestejä tietyille asiakkaillesi, luo ensin ryhmiä (esim. opiskelijat/eläkeläiset) tai älyryhmiä asiakasrekisterissä tarpeestasi riippuen ja lähetä viesti ryhmälle.      
Näytä koko artikkeli
25-04-2018 14:36 (Päivitetty 07-04-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 765 Näytöt
Kun selaimeesi on tullut tällainen ilmoitus että salasanasi on vaarantunut Varaaheti.fi-sivustolla. Kyse voi olla että sinulla on helposti arvattava salasana.    Digitalbooker on palveluntarjoaja ja teidän pitäisi ottaa yhteyttä yritykseen kenen ajanvarausjärjestelmään olette rekisteröitynyt. Jokainen meidän asiakkaamme omistavat asiakasrekisterinsä.    Voitte tarkastaa teidän sähköpostistanne, kirjoittamalla noreply@digitalbooker.com, jos on tullut sähköposteja järjestelmästä johon olette rekisteröityneet.
Näytä koko artikkeli
23-03-2021 14:02
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 45 Näytöt
Määrittely onnistuu Www-näkymän kautta.
Näytä koko artikkeli
17-04-2018 07:47 (Päivitetty 22-02-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 264 Näytöt
 Pääset vaihtamaan salasanasi hallintapuolella kohdasta "Vaihda salasana".
Näytä koko artikkeli
16-04-2018 13:04 (Päivitetty 07-12-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 330 Näytöt
Käyttäjät-valikon alta löytyy Uusi älyryhmä-valikko. Voit täältä luoda uuden älyryhmän, eli ryhmän joka täyttyy automaattisesti asiakkaista jotka täyttävät tietyt kriteerit. Esimerkissämme olemme halunneet tavoittaa asiakkaat, jotka ovat olleet 90 päivää ilman uusia varauksia tietyssä toimipisteessä.   Luo älyryhmä kohdasta Käyttäjät > Uusi älyryhmä   Saat lisää hakukriteerejä klikkaamalla sinistä plussaa.  
Näytä koko artikkeli
16-04-2018 11:40 (Päivitetty 07-12-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 498 Näytöt
Asiakkaan luominen DigitalBookeriin onnistuu helposti kolmella eri tavalla.
Näytä koko artikkeli
16-04-2018 10:53 (Päivitetty 30-11-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 271 Näytöt
Miksi asiakkaat eivät pysty itse peruuttamaan aikojaan vaikka yrittäisivät monta päivää   aiemmin?
Näytä koko artikkeli
16-04-2018 09:28 (Päivitetty 30-11-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 282 Näytöt
Asiakasryhmille voidaan asettaa esimerkiksi alennettuja hintoja tai tiettyjä hintoja halutulle tunnille/palvelulle. Asiakasryhmänä voi olla esim. kanta-asiakkaat jotka saavat jokaisesta palvelusta/tunnista  esimerkiksi 5 €:n alennuksen.      Ryhmiin on helppo lisätä asiakkaita ja poistaminen käy helposti.  Lisätääksesi ryhmäkohtaisia hintoja luo ensin käyttäjäryhmä kohdasta käyttäjät -> Uusi ryhmä.       Mene sitten kohtaan Hallinta -> Palvelut -> Valitse palvelu -> Hinta -> Lisää hinta. Määrittele hinta ja muut tiedot haluamallasi tavalla ja valitse sitten käyttäjäryhmästä oikea ryhmä. Tämä hinta tarjotaan asiakkaalle kun hän on kirjautunut ja kuuluu kyseiseen käyttäjäryhmään. Käyttäjän voi lisätä ryhmään käyttäjän tiedoissa asiakasrekisterissä.       Voit lisätä haluamasi asiakkaan ryhmään milloin vain. Mene kohtaan Käyttäjät -> Valitse oikea asiakas -> Ota muokkaustila käyttöön -> Klikkaa päälle Ryhmät -kohdasta ja tallenna.   Ryhmiä voi luoda niin monta kuin haluat.
Näytä koko artikkeli
30-07-2018 11:55 (Päivitetty 26-11-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 370 Näytöt
Mikäli haluat että työntekijä/käyttäjä näkee kirjautuessaan Digital Bookeriin ainoastaan kalenterinäkymän ja sen varaukset, voidaan muuttaa admin-käyttäjän oikeuksia.   Esimerkiksi hotellin yhteydessä on spa ja halutaan että respan työntekijät pääsevät katsomaan span ajanvarauksia. Heille voidaan perustaa Admin puolelle omat tunnukset josta he näkevät ainoastaan kalenterin ja varaukset, mutta eivät pääse muokkaamaan tai poistamaan varauksia.        Kun Admin käyttäjä on perustettu, voit mennä Asetukset välilehdelle -> Käyttöoikeudet. Täältä voidaan valita mitä kyseinen Admin-käyttäjä pääsee näkemään tai muuttamaan.     Voit helposti muuttaa työntekijöidesi Admin oikeuksia vaihtamalla ylhäältä välilehdelle "Admin-käyttäjät". Jotta käyttäjä pääsee kirjautumaan Admin-puolelle, tulee hänellä olla vähintään yksi tähti. Admin-käyttäjä ei tarvitse olla työntekijä.  
Näytä koko artikkeli
16-08-2018 11:50 (Päivitetty 25-11-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 413 Näytöt
Epäaktiivisia käyttäjiä saa poistettua seuraavasti:   Mene kohtaan Käyttäjät, ja klikkaa vasemmalta alakulmasta rattaan kuvaa.    Valitse tästä aukeavasta valikosta alin, "Poista passiiiviset käyttäjät". Tämän jälkeen saat valittua haluatko poistaa käyttäjät, jotka ovat olleet passiivisia 1,2 vai 3 vuotta.      Ennen  käyttäjien poistamista, voit vielä estää yksittäisten käyttäjien poiston valitsemalla ne listasta. Kun olet tehnyt tarvittavat muutokset listaan, vahvista käyttäjien poisto klikkaamalla "Poista" .
Näytä koko artikkeli
12-10-2020 10:06 (Päivitetty 12-10-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 112 Näytöt
Katso video-ohje käyttöoikeuksien määrittelemisestä
Näytä koko artikkeli
30-09-2020 08:00 (Päivitetty 30-09-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 146 Näytöt
V oit lisätä/poistaa käyttäjäryhmistä käyttäjiä linkkaamalla  tietyn  älyryhmän tavalliseen ryhmään.
Näytä koko artikkeli
15-08-2018 11:05 (Päivitetty 02-09-2019)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 511 Näytöt
Yli 30 päivää tilapäisellä tilillä tehdyt varaukset anonymisoituvat automaattisesti. Varaustiedot, palvelutiedot ym. jäävät talteen, mutta asiakkaan henkilötiedot katoavat.   Esimerkiksi kalenterissa lukee hiustenleikkaus, mutta Maija Virtanen on nyt Anonymous Anonymous.       Tämä johtuu toukokuussa 2018 voimaan tulleesta tietosuojalaista (GDPR).    Kun tiedot ovat anonymisoitu, niitä EI ole enää mahdollista saada takaisin.   Asiakkaat, jotka ovat tehneet varauksen tilillä ja rekisteröityneet ajanvarausjärjetelmään, voidaan myös anonymisoida tarvittaessa Digital Bookerin admin-käyttäjän tilillä.
Näytä koko artikkeli
10-09-2018 11:09
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 479 Näytöt
DigitalBookerissa on useampi ominaisuus jolla voit tuoda tietoja tai viedä   tietoja ulos ohjelmasta erilliseen tiedostoon.
Näytä koko artikkeli
21-08-2018 15:18 (Päivitetty 21-08-2018)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 759 Näytöt
Tilien yhdistäminen tulee kyseeseen aina, jos henkilöllä on kaksi päällekkäistä tiliä.
Näytä koko artikkeli
17-04-2018 07:36
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 238 Näytöt
Jos luot asiakkaalle tilin hänen puolestaan, sinun kannattaa aina luonnin yhteydessä klikata aktiiviseksi kohta "Lähetä tilitiedot sähköpostitse". Tällöin tieto tilin luonnista menee asiakkaalle sähköpostitse ja kyseinen meili sisältää linkin, jonka kautta asiakas voi hakea salasanan. Kun asiakkaalla on jo tili järjestelmässä, mutta ei salasanaa, hän hakee salasanan järjestelmän pääsivun "Unohtuiko salasana?" -toiminnolla.    
Näytä koko artikkeli
16-04-2018 15:04
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 233 Näytöt
Miksi asiakkaani tekemä varaus ei näy hänen tiedoissaan?
Näytä koko artikkeli
16-04-2018 14:39
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 230 Näytöt
Kuinka   raportoida   ns. No Show -varaukset, eli varaukset joihin   asiakas   ei ole saapunut?
Näytä koko artikkeli
16-04-2018 14:18
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 234 Näytöt
Kyseinen sähkäpostiosoite on jo käytössä järjestelmässä. 
Näytä koko artikkeli
16-04-2018 11:16 (Päivitetty 16-04-2018)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 212 Näytöt