peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Ohje uuden Idean kirjaamiseen

08-03-2021 15:37
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 268 Näytöt

Ennen uuden idean kirjaamista, tarkistathan Communityn hakutoiminnolla, ettei samaa ideaa ole ehdotettu jo aiemmin. 

 

ideahaku.png

 

Aloita idean kirjaaminen painamalla Ehdota ideaa-painiketta. Kirjoita luonnos kehitysideastasi. Kirjaathan vain yhden kehitysehdotuksen per idea. 

 

ehdota ideaa.png

 

Tarkista, että kuvaat vähintään alla mainitut kaksi asiaa. Kehitysideat, jotka ollaan jätetty puutteellisilla tiedoilla, joudutaan valitettavasti ohittamaan käsittelyssä. Olemme kiinnostuneita ratkaistavasta ongelmasta ja sen ymmärtämisestää, jotta pystymme ratkaisemaan sen parhaalla mahdollisella tavalla. Voit halutessasi liittää kuvaukseen esim. ruutukuvia tai luonnoksia. Huomioi, etteivät kuvat saa sisältää henkilötietoja (GDPR). 

 

1. Kuvaa ongelma, joka tulisi ratkaista. Kerro miksi kehitystä tarvitaan, mitä hyötyä ja lisäarvoa sillä tavoitellaan?

2. Kerro onko ongelma jokapäiväinen ja vaikuttaako esim. jokaisen tilauksen käsittelyyn vai onko kyse satunnaisesta ongelmasta.

 

Valitse idealle tunnistelappu, mitä sovellusta idea koskee.

 

tunnistelappu.png

 

Julkaise painikkeella jätät idean Communityyn. Kaikki jätetyt ideat ovat Communityn käyttäjien nähtävissä. Käyttäjät voivat käydä peukuttamassa muiden jättämiä ideoita jos kokevat, että kyseisestä ideasta olisi hyötyä myös heidän Nova käytössä.  

 

Käsittelemme ideoita säännöllisesti ja järjestämme äänestyksen versiosuunnittelun yhteydessä. Ilmoitamme äänestyksestä Communityn uutisissa. 

 

Ideoilla on eri tiloja, joilla voit seurata idean etenemistä. Uusi idea-tilassa on ne ideat, joita Visman tuotehallinta ei ole vielä käsitellyt. Äänestyksessä olevat ideat löytyvät Äänestettävänä tilassa olevista. Mikäli jätetty idea on toteutettavissa nykytoiminnallisuuksilla, siirrämme sen tilaan Toteutettavissa nykytoiminnallisuuksilla ja linkkaamme kommentteihin käyttövinkin mikäli sellainen löytyy. Äänestyksen jälkeen valitsemme ideat, joita lähdemme työstämään tuotekehityksen kanssa. Nämä ideat löytyvät tilasta Arvioitavana. Ne ideat, joita ei tulla kehittämään järjestelmään, siirrämme Käsitelty tilaan. 

 

 

Avustajat
Nostettu aihe