Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Sorter etter:
Sist oppdatert av Ferdane Jaha-Mehmeti VISMA ‎03-05-2019 15:01
Da det fra april 2019 vil være krav om at ansatte som har arbeidsforholdstype "2-Frilanser, honorar mm" er denne testen bygget inn i Visma Lønn versjon 13.10. Vi ser at denne testen er litt vel ivrig, og testen gjøres på alle ansatte selv om de har sluttdato. Vi anbefaler at dere legger inn yrkeskode på alle ansatte som har sluttdato opp til 6 måneder tilbake i tid, da de vil være med i a-meldingen 6 måneder etter sluttdato. For å slippe å legge inn yrke på alle ansatte, så har vi laget en ny fil som bare tester på ansatte som ikke har sluttdato. Er du et firma med mange ansatte med denne arbeidsforholdstypen anbefaler vi at du legger inn denne filen "WgCREDAGReport.SQL". Denne filen lagres der Visma Lønn er installert (på server hvis Visma Lønn er installert der) på mappen "Sys". Standard filsti er "C:\Program Files (x86)\Visma\Lonn\Sys" erstatt filen som ligger der fra før.  Du finner filen under "Nedlastinger / Versjon 13.10".   Relaterte brukertips Hvordan legge inn yrke på ansatte med arbeidsforholdstype ="2-Frilanser, honorar mm"
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Renate Martensson VISMA ‎11-03-2019 08:52
Vi har sett at ved utbetaling av feriepenger klarer ikke Visma Lønn og beregne riktig trekk på "Utleggstrekk for skatt og avgift" og "Andre pålagte trekk", når trekket er prosenttrekk.   Omgåelse ved utbetaling av feriepenger er å regne ut beløpet på utleggstrekket / andre pålagte trekk manuelt på lønnskjøringer med feriepenger. Dette beløpet legges inn på den faste transaksjonen på den ansatte. Fjern sats, og overfør faste transaksjoner i lønnsregistreringen. Når lønnen er godkjent, fjerner du beløpet og legger tilbake satsen på transaksjonen.      
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Morten A Karlsen VISMA ‎07-03-2019 12:49
Årsaken til avvisningen er en manglende kode på skattetrekkbetalingen. Det er planlagt rettet i Visma Lønn versjon 14.00 (sommer 2019). Omgåelse er manuell betaling slik dere har gjort hittil.   Vi har fått rapportert disse bankene hvor problemet gjelder: Handelsbanken og Sparebank1-gruppen.   Relatert artikkel:  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Sandra Iselin Olsen VISMA ‎14-12-2018 12:27
LØST: Altinn sier at de nå skal ha løst problemet. Alle kunder som har opplevd å få denne feilmeldingen må sende inn A-melding på nytt. Det er fordi at A-meldingen har ikke gått videre til A-ordningen.  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------   Support ser at mange kunder får feilmelding når de skal sende A-melding nå i desember - Your request suffers from a non-functional error. Ikke send inn ny A-melding da vi ser at innsendt A-melding ligger i Altinn men som "Under arbeid".   Pr nå vet ikke support hva/hvorfor det feiler. Vi er i dialog med Altinn for å finne ut av feilmeldingen.   Vi oppdaterer artikkelen så fort vi vet noe mer. 
Vis hele artikkelen
Aktuelt brukertips
Relevante linker