peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

DigitalBooker käyttövinkit

Lajitteluperuste:
Minulla on useita toimipisteitä, miten vaihdan toimipisteen kalenterista toiseen?
Näytä koko artikkeli
13-04-2018 14:02 (Päivitetty 07-12-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 202 Näytöt
Miksi asiakkaat eivät pysty itse peruuttamaan aikojaan vaikka yrittäisivät monta päivää   aiemmin?
Näytä koko artikkeli
16-04-2018 09:28 (Päivitetty 30-11-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 245 Näytöt
Haluan siirtää asiakkaan varausta DigitalBookerissa.
Näytä koko artikkeli
13-04-2018 14:45 (Päivitetty 30-11-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 245 Näytöt
Miten saada kalenterinäkymää isommaksi / zoomattua.
Näytä koko artikkeli
13-04-2018 14:53 (Päivitetty 30-11-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 223 Näytöt
Voit muuttaa kalenterin järjestystä raahaamalla Hallinta > Raahattava kohde. 
Näytä koko artikkeli
13-04-2018 14:18 (Päivitetty 30-11-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 238 Näytöt
Kalenterin ratasvalikossa lukee Drag&drop aktivoitu. Mitä se tarkoittaa?  
Näytä koko artikkeli
13-04-2018 14:41 (Päivitetty 30-11-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 235 Näytöt
Haluan nähdä heti omat työaikani esimerkiksi viikkotasolla. Miten toimin?
Näytä koko artikkeli
13-04-2018 14:38 (Päivitetty 30-11-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 240 Näytöt
Työntekijöiden työajat näkyvät kalenterissa valkoisena. Ajat joihin henkilölle ei ole määritelty työaikoja näkyvät kalenterissa tummempana alueena.
Näytä koko artikkeli
13-04-2018 14:28 (Päivitetty 30-11-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 255 Näytöt
Miksi kaikki varaukset näkyvät moninkertaisena?
Näytä koko artikkeli
13-04-2018 13:53 (Päivitetty 30-11-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 259 Näytöt
Mikäli haluat että työntekijä/käyttäjä näkee kirjautuessaan Digital Bookeriin ainoastaan kalenterinäkymän ja sen varaukset, voidaan muuttaa admin-käyttäjän oikeuksia.   Esimerkiksi hotellin yhteydessä on spa ja halutaan että respan työntekijät pääsevät katsomaan span ajanvarauksia. Heille voidaan perustaa Admin puolelle omat tunnukset josta he näkevät ainoastaan kalenterin ja varaukset, mutta eivät pääse muokkaamaan tai poistamaan varauksia.        Kun Admin käyttäjä on perustettu, voit mennä Asetukset välilehdelle -> Käyttöoikeudet. Täältä voidaan valita mitä kyseinen Admin-käyttäjä pääsee näkemään tai muuttamaan.     Voit helposti muuttaa työntekijöidesi Admin oikeuksia vaihtamalla ylhäältä välilehdelle "Admin-käyttäjät". Jotta käyttäjä pääsee kirjautumaan Admin-puolelle, tulee hänellä olla vähintään yksi tähti. Admin-käyttäjä ei tarvitse olla työntekijä.  
Näytä koko artikkeli
16-08-2018 11:50 (Päivitetty 25-11-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 373 Näytöt
Jos halutaan synkronoida Digitalbookerin kalenteri Googlen kalenteriin onnistuu se seuraavalla tavalla.   Lataa ensin DigitalBookerista kohdasta App Store > iCalendar ilmainen sovellus, joka tuo ominaisuuden DigitalBookeriin.   Tämän jälkeen mennään valitsemaan työntekijä jonka kalenteri halutaan synkronoida, ja kopioidaan sieltä iCal-kalenterin osoite.    Oletuksena ical linkki synkronisoi työntekijän kohdalla 90 päivää tulevaisuuteen ja 0 päivää menneisyydestä. Tätä aikaväliä voi muuttaa lisäämällä ical osoitteen perään esimerkiksi   ?days_past=30&days_future=60   Jos kyseistä esimerkkiä käytetään niin silloin linkki näyttää viimeisen 30 päivän varaukset ja tulevat 60 päivää varaukset Google kalenterissa.   Toimipisteiden synkronointiväli on maksimissaan 30 päivää kun taas työntekijät ja resurssit ovat maksimissaan 90 päivää     Tämän jälkeen mennään selaimella omaan Google kalenteriin. Valitaan vasemmasta reunasta + merkkiä painamalla esiintulevasta valikosta URL-osoitteesta     Tämän jälkeen tulee esiin kenttä mihin kopioidaan aikaisemmin kopioitu iCal linkki ja painetaan "Lisää kalenteriin"  
Näytä koko artikkeli
23-05-2018 13:21 (Päivitetty 25-11-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 642 Näytöt
Esto varauksien tekemiselle tiettynä ajankohtana
Näytä koko artikkeli
13-04-2018 13:33 (Päivitetty 30-09-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 315 Näytöt
Toimipisteiden avulla asiakkaasi voi varata DigitalBookerin kautta ajan mistä tahansa toimipisteestäsi. Katso ohjevideo toimipisteen luomisesta
Näytä koko artikkeli
27-05-2020 11:39
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 195 Näytöt
DigitalBookerista löytyy iCal -lisäominaisuus, jonka avulla saat omaan iPhone kalenteriisi DigitalBookerissa olevat varaukset. Tämä synkronointi toimii vain yhteen suuntaan eli voit ainoastaan noutaa DigitalBooker järjestelmässäsi olevat varaustiedot omaan kalenteriisi. Jos haluat noutaa varaustietoja Googlen kalenteriin, niin löydät ohjeet täältä.   Oletuksena iCal-linkki synkronisoi työntekijän kohdalla 90 päivää tulevaisuuteen ja 0 päivää menneisyydestä.    Tarkista ensiksi että iCalendar -lisäosa on aktivoitu DigitalBookerin AppStoresta.   1. Aloita kopioimalla WebCal -linkki talteen. Jos haluat kaikki toimipisteesi varaustiedot näkyviin iPhonen kalenteriisi, niin siirry Hallinta -> Toimipisteet ja kopioi toimipisteen tiedoista oikea iCal -linkki. Jos haluat omat varaustiedot näkyviin iPhonen kalenteriisi, niin siirry Hallinta -> Työntekijät ja kopioi omasta työntekijäprofiilista iCal -linkki.   2. Valitse iPhonesta Asetukset ja sieltä edelleen Salasanat ja tilit   3. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisää tili   4. Valitse tilivaihtoehdoista Muu   5. Valitse seuraavasta näkymästä Lisää tilattu kalenteri   6. Liitä iCal linkki Palvelin kenttään ja siirry Seuraava painikkeella eteenpäin   7. Nyt iPhonen kalenterista löytyy DigitalBooker varaustiedot. 
Näytä koko artikkeli
19-08-2019 14:48 (Päivitetty 19-08-2019)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 422 Näytöt
Yli 30 päivää tilapäisellä tilillä tehdyt varaukset anonymisoituvat automaattisesti. Varaustiedot, palvelutiedot ym. jäävät talteen, mutta asiakkaan henkilötiedot katoavat.   Esimerkiksi kalenterissa lukee hiustenleikkaus, mutta Maija Virtanen on nyt Anonymous Anonymous.       Tämä johtuu toukokuussa 2018 voimaan tulleesta tietosuojalaista (GDPR).    Kun tiedot ovat anonymisoitu, niitä EI ole enää mahdollista saada takaisin.   Asiakkaat, jotka ovat tehneet varauksen tilillä ja rekisteröityneet ajanvarausjärjetelmään, voidaan myös anonymisoida tarvittaessa Digital Bookerin admin-käyttäjän tilillä.
Näytä koko artikkeli
10-09-2018 11:09
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 440 Näytöt
Jos työntekijä ei saa myytyä prepaidia, on kyseessä todennäköisesti oikeuksiin liittyvä ongelma.
Näytä koko artikkeli
19-04-2018 12:47
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 220 Näytöt
Miksi asiakkaani tekemä varaus ei näy hänen tiedoissaan?
Näytä koko artikkeli
16-04-2018 14:39
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 210 Näytöt
Asiakkaan varauksen toisto on helppoa DigitalBookerissa.
Näytä koko artikkeli
16-04-2018 09:44
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 209 Näytöt
Keltainen kolmio varausikkunassa tarkoittaa sitä, että palvelua ei ole vielä vahvistettu hallintajärjestelmän käyttäjän toimesta ja sen ajankohta on tulevaisuudessa. 
Näytä koko artikkeli
16-04-2018 09:35
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 237 Näytöt
Ei hätää - tiedot saadaan palautettua. Työntekijä on poistettu kohdassa Hallinta > Työntekijät. 
Näytä koko artikkeli
13-04-2018 14:48 (Päivitetty 13-04-2018)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 231 Näytöt